Vdova Martina Formanová v Česku: Vzpomínání na milence | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Vdova Martina Formanová v Česku: Vzpomínání na milence

Martina Formanová
Martina Formanová (FTV Prima)

Po smrti manžela, oscarového režiséra Miloše Formana (†86), se čím dál častěji vrací do rodné země. Letos tak už podruhé do Česka přiletěla spisovatelka Martina Formanová (57). Každý den tady má od rána do večera nabitý program, ale čas na návštěvu hrobu svého expřítele Karla Gotta (†80) si najde.

V 90. letech ještě jako Martina Zbořilová byla Slavíkovou velkou láskou. I po rozchodu zůstali přáteli, což se ve vztazích moc nestává. Naposledy se Martina s Karlem viděla v červnu roku 2019 na oslavě jeho 80. narozenin v pražském Divadle Na Jezerce. O čtyři měsíce později spisovatelku za oceánem zastihla zpráva o Gottově skonu. Na pohřeb se tehdy z časových důvodů nedostala, možná i proto při každé návštěvě Prahy zavítá k místu jeho posledního odpočinku.

Martina Formanová o nové knize a odchodu Miloše

Video se připravuje ...

Národu chybí

„Budu v Česku několik dní, během kterých se chci také zastavit za Karlem Gottem na Malvazinkách. Pořád se mi těžko věří, že už tady není. Chybí celému národu... Stejně jako Václav Havel,“ řekla Martina Aha! během čtvrtečního setkání umělců v Knihově Václava Havla. „Velikáni odcházejí a málokdy je nahradí někdo, kdo se jim může vyrovnat,“ doplnila na adresu zpěváka a bývalého prezidenta žena, jež oba pány velmi dobře znala.

Modelka Pavlína Pořízková v Česku: Polibky a objetí v náruči producenta Zoufalých manželek!

Video se připravuje ...

Křtí knihu

Pořízkové Martina včera v Brně pokřtila novou knihu své kamarádky, světoznámé modelky Pavlíny Pořízkové (58), No Filter (v překladu Bez filtru). V pondělí pak stejný křest proběhne v pražském Luxoru.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.