Kauza oscarové facky: Policie chtěla Smithe sbalit, zasáhl Rock! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Kauza oscarové facky: Policie chtěla Smitha sbalit, zasáhl Rock!

Will Smith se za facku omluvil.
Will Smith se za facku omluvil. (Reuters)

Oscarová facka je stále v Hollywoodu tématem číslo jedna. Ukázalo se, že policie si už během večera šla pro jejího autora Willa Smitha (53), před zatčením slavného herce uchránilo jen to, že zbitý moderátor Chris Rock (57) odmítl kolegu obvinit.

Uchránil tak svého rivala od noci v cele předběžného zadržení, uvedl producent oscarového večera Will Packer. „Půjdeme si pro něj, jsme připraveni ho hned teď sebrat. Vznesete obvinění?“ nabízeli policisté Rockovi, ale ten jen zakroutil hlavou na znamení nesouhlasu. „Ne, ne, jsem v pořádku,“ dodal pak stále ještě otřesený Rock. 

Blesk Podcast: Facka, noční můra stand-up komika, říká Luděk Staněk

Video se připravuje ...

Jako vylhané se naopak ukázalo tvrzení oscarových pohlavárů, že chtěli Smitha po incidentu nechat hned vyvést ze sálu. „Všichni se báli toho, jak by to vypadalo, kdyby rozzuřený herec zápasil v přímém přenosu s ochrankou,“ uvedla herečka a členka filmové akademie Whoopi Goldbergová (66) pro magazín TMZ.



Přečtěte si
Xantypa
2. 4. 2022 • 14:08

Nechápu, proč jde policie po muži, který hájil čest své nemocné manželky. Stejně dobře by policie mohla jít po moderátorovi, který netaktně nevkusně a urážlivě se navážel do nemocné ženy a utahoval si z její nemoci. Fackou by měl reagovat každý správný muž.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.