Pokrytec? Will Smith rozdává facky, ale sám se smál plešatým! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Pokrytec? Will Smith rozdává facky, ale sám se smál plešatým!

Smith trestá Rocka za vtip o holé hlavě.
Smith trestá Rocka za vtip o holé hlavě. (Foto Reuters, ČTK/AP, YouTube)

Než zase začne americký herec Will Smith (53) rozdávat facky za fóry o holé hlavě, měl by si pořádně zamést před vlastním prahem. „Jsi ukázkový pokrytec,“ vzkazují mu fanoušci s odkazem na jeho video z roku 1991.

Záběry Smitha, který se na předávání Oscarů neudržel a moderátorovi Chrisu Rockovi (57) vrazil políček, obletěly ve vteřině svět. Facku si podle herce vysloužil za to, že vtipkoval na konto holé hlavy jeho manželky Jady (50), která přitom vlasy neshodila z rozmaru, ale kvůli alopecii (extrémní vypadávání vlasů). Jenže jak se ukazálo, legraci z lidí, kteří mají místo husté kštice hlavu jako »koleno«, si dělal i on sám. Usvědčuje ho přes 30 let stará inkriminovaná nahrávka, která se teď znovu šíří internetem jako lavina.

Skandál na Oscarech! Will Smith napadl Chrise Rocka! Bránil nemocnou manželku

Video se připravuje ...

Ukazuje totiž Smithe, jak se během vystoupení v talkshow komika Arsenia Halla (66) vysmívá plešatícímu baskytaristovi Johnu Williamsovi za to, že má málo vlasů. „Víte, jaké má baskytarista pravidlo? Má pravidlo, že si musí každý den depilovat hlavu!“ sypal ze sebe před diváky. A v reakci na jejich vlažný smích pak vysvětloval: „No tak, to je přece vtip!“ Nevybíravý vtip, který teď on sám trestá skandálním »flákancem«... „Když si dělal legraci z někoho jiného, bylo mu to jedno. Když se ale vtipkuje o jeho rodině, nezvládá to. Je to pokrytec,“ komentují fanoušci jeho chování pod videem.

Na nervy kvůli aférce maželky?

Smith má nervy na pochodu už několik měsíců. Těžce prý rozdýchává komentáře a posměšky týkající se jeho otevřeného manželství s Jadou. Na klidu mu ale nepřidalo ani to, že jeho žena přiznala románek s výrazně mladším zpěvákem R&B Augustem Alsinou (29). „Měli jsme tehdy s Willem zrovna pauzu a byli od sebe,“ vysvětlovala Jada s tím, že dva roky starou aférku nevnímá jako prohřešek.

Nejlépe placení herci: Kdo patří do první desítky?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.