Skandální útok Willa Smitha: Odbornice na řeč těla promluvila! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Skandální útok Willa Smitha: Odbornice na řeč těla promluvila!

Will Smith se za facku omluvil.
Will Smith se za facku omluvil. (Reuters)

Že herec Will Smith (53) během slavnostního předávání Oscarů zfackoval kolegu Chrise Rocka (57) za to, že si dělal srandu z jeho nemocné manželky, je fakt. Ale podle mnohých fanoušků mohla být facka »nahraná «. „Bylo to doopravdy,“ oponuje odbornice na řeč těla.

Britka Judy Jamesová se studováním lidských emocí živí, takže ví, o čem mluví. „Smith se Rockovým vtipům během večera smál velmi nuceně. A po té facce odcházel s výrazem muže, který potvrdil, jakým je alfa samcem,“ říká Jamesová. Bitka vypukla kvůli Willově manželce Jadě (50). Ta onemocněla alopecií a trpí vypadáváním vlasů, což nejspíš moderátor nevěděl a nemístně vtipkoval o její oholené hlavě. „Převrácením očí ukázala zoufalství, napřímením zad, nasazením kamenné tváře a sepnutím rukou dala najevo bolest a nelibost. Její pohled na Chrise jako by signalizoval chladný nesouhlas,“ čte Jamesová z reakcí paní Smithové.

Zaskočený Rock

„I Will se vtipu nejdřív zasmál a na Rockovi je vidět, že vůbec nepochopil, co právě způsobil. Smál se ještě ve chvíli, kdy k němu Smith šel,“ říká Jamesová. Ránu podle ní Rock nečekal a jeho překvapení bylo naprosto autentické a uvěřitelné.

Skandál na Oscarech! Will Smith napadl Chrise Rocka! Bránil nemocnou manželku

Video se připravuje ...

„Vůbec nezvedl ruce k obraně! Potom se snažil pokračovat podle scénáře, ale bylo vidět, jak moc ho to zaskočilo,“ dodává Jamesová. O pár minut později při přebírání ceny pro nejlepšího herce se Smith podle ní snažil získat veřejnost na svoji stranu. To, co provedl, bylo totiž fyzickým napadením a ublížením na těle, což může být podle kalifornských zákonů ztrestáno až 6 měsíci vězení.

Bylo to nahrané?

Fanoušci ovšem dál pochybují. „Koukněte se na tu grimasu ve tváři, Rock věděl, co se stane. A ani se nijak nebránil, protože Smithova ruka se jen lehce dotkla jeho tváře,“ tvrdí jeden uživatel Twitteru. A důvod? Podle zastánců této spiklenecké teorie šlo o zvýšení upadající sledovanosti oscarových slavností. Což se opravdu událo – i díky skandálu letošní Oscary sledovalo o 56 % lidí víc než před rokem!

Podcast Vojtěcha Ryndy a Veroniky Bednářové o udělování filmových cen Oscar 2022

Video se připravuje ...

Už se Rockovi omluvil

„Byl to neomluvitelné,“ řekl v pondělí Will Smith o svém napadení Chrise Rocka, kterému se na dálku omluvil, i když osobně spolu ještě nemluvili. Akademie už ohlásila, že si na celý incident posvítí a v krajním případě by Smithovi mohla Oscara za roli ve filmu Král Richard: Zrození šampionek i odebrat!



Přečtěte si
AHel
4. 4. 2022 • 18:00

tak už jsme všichni pokrytci a hnusáci a hnusačky. Mě se líbí, že se manžel zastal své manželky, když si s ní někdo utahoval. Vůbec neměl řešit její plešatost, to se nedělá, a když to udělal, dostal ránu. Podle mě je to naprosto vpořádku a mám dojem, že se svět zbláznil....ženy se mají ochraňovat a to byl projev ochrany. Dostal přes hubu, jak si zasloužil, zmlácený nebyl, dostal lekci a už se nikomu nebude vysmívat, že je černý, nebo bílý, malý nebo velký, vlasatý či holohlavý, malý nebo velký.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.