Burešová se v seriálu ZOO rozjela: Facky trénovala s kaskadérem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Burešová se v seriálu ZOO rozjela: Facky trénovala s kaskadérem

Burešová a Kopečný
Burešová a Kopečný (Foto FTV Prima)

Černý natáčecí den pro seriálového expřítele Evy Burešové (28) Jana Kopečného (32). V seriálu ZOO dojde na násilí. Eva coby Viky svého bývalého poleje vodou a pak mu ještě střelí facku.

„Ještě nikdy jsem nedostal ránu od ženy a ani jsem to netočil,“ přiznal herec a zpěvák. Seriálovou Viky rozzuří, když jí Kamil, který ji chce získat zpět, začne vyhrožovat exekucí. „Polití jsme museli točit několikrát. Takže mě pořád osušovali,“ popsal Honza. Na facku, aby sedla, pak dohlížel kaskadér Petr Drozda (69). „Evu to bavilo moc, užívala si to, i když se mě ani nedotkla. Když jsem to pak viděl na obrazovce natočené, byl jsem moc překvapený, jak reálně to vypadá,“ pochvaloval si Kopečný. Když roli vzal, měl trochu obavy, že si ho diváci s hajzlíkem Kamilem ztotožní, ale nestalo se. „Občas mi někdo napíše, jak pěkně to hraju,“ pochlubil se Kopečný.

Hrozí exmilence Felixe problémy s finančákem? A hříšná noc Šebrleho

Video se připravuje ...

Seriálovou Viky rozzuří, když jí Kamil, který ji chce získat zpět, začne vyhrožovat exekucí. „Polití jsme museli točit několikrát. Takže mě pořád osušovali,“ popsal Honza. Na facku, aby sedla, pak dohlížel kaskadér Petr Drozda (69). „Evu to bavilo moc, užívala si to, i když se mě ani nedotkla. Když jsem to pak viděl na obrazovce natočené, byl jsem moc překvapený, jak reálně to vypadá,“ pochvaloval si Kopečný. Když roli vzal, měl trochu obavy, že si ho diváci s hajzlíkem Kamilem ztotožní, ale nestalo se. „Občas mi někdo napíše, jak pěkně to hraju,“ pochlubil se Kopečný.

Forejt a bronzová Burešová: Že mi cenu předával Přemek bylo romantický!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
domino22
17. 2. 2022 • 07:39

Myslím, že už je tady trochu preburesovano.. A že by byla hezká? O tom se dá diskutovat

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.