Tohle jste v seriálu ZOO neviděli... Nutili je jíst syrová srdce
Tohle vám v televizi neukážou. Hvězdy seriálu ZOO si musely pro kuráž sáhnout hodně hluboko. V ateliérech jim štáb připravil adrenalinovou degustaci. Došlo na kůži ze pstruha a syrové hovězí srdce. Strávníci mlsali se zavázanýma očima.
Jinak by se jim asi sliny zrovna nesbíhaly. Míša Pecháčková (18), David Gránský (30), Šimon Bilina (26), Jan Kopečný (32) a Míša Petřeková (24) absolvovali neobyklou hostinu. „Když jim srdce buší pro seriál, dostali opravdové srdce,“ poznamenal k akci mluvčí Josef Ducký. Do Jana Kopečného syrové maso v podobě tataráku padalo jak do rokle.
Dětská hvězda z Primy dostala hlavní roli! Má se Burešová začít bát?
Pak nemohl uvěřit, co to vlastně baštil. Dámy byly přece jen nedůvěřivé, vše alespoň očichaly a ochutnávaly o poznání pomaleji. Navíc je Míša Petřeková vegetariánka. „Nejvíc u mě zabodovalo sladké. Výborné ale bylo všechno,“ ocenila kuchaře herečka. „Miluju kyselé okurky. Když jsem ještě jedla maso, nepatřila mezi mé favority játra,“ dodala Míša. Seriálová Sidonie Pecháčková byla také opatrná, ale slupla vše. „Nelákají mě akorát brouci, larvy a taková ta havěť,“ přiznala.
CO SE PODÁVALO?
■ BRAMBORÁK. Přesněji chipsy z brambor a česneku, rajčatový kečup, čerstvá majoránka.
■ KOŠÍČEK S TATARÁKEM. V něm hovězí srdce, libečková majonéza, smažená cibulka.
Jan Kopečný v ZOO chytí pěknou facku!
■ KŮŽE BEZ RYBY. Tady šlo o kůži ze pstruha, citrusový gel, fenykl.
■ SLÍZNI MĚ. Espuma (pěna) z koprovky, bramborová drobenka, kopr, sušený žloutek.
■ VÝBUCH PŘI PEČENÍ. Odpalované těsto a drobenka, jahoda v alkoholu, krém, práskací prášek. Vše připravili Jan a Marek Macháčovi z Increase Taste.