Potvora ze seriálu ZOO Michaela Petřeková: Vyhrožují jí smrtí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Potvora ze seriálu ZOO Michaela Petřeková: Vyhrožují jí smrtí!

Michaela coby Markéta v seriálu ZOO s Robertem Urbanem a jeho seriálovými dětmi.
Michaela coby Markéta v seriálu ZOO s Robertem Urbanem a jeho seriálovými dětmi. (Foto FTV Prima)

Se zlou se potázala! Herečce Michaele Petřekové (24) velmi drsně spílají diváci. Zřejmě si ji ztotožnili s postavou potvory Markéty, kterou hraje v primáckém seriálu ZOO. „D*vko, zabiju tě!“ dočetla se zaraženě Míša na sociální síti.

Kvůli včerejšímu dílu samé nadávky. Rozezlení diváci zřejmě své oblíbené dílo sledují v předpremiérách. A nemohou vydýchat, že zatápí Evě Burešové (28), neboli Viky, a podvádí svého seriálového přítele Petra v podání Roberta Urbana (35) se spolumajitelem baru Markem, kterého hraje Štěpán Benoni (37).

Samé sprosťárny

„Ty d*vko!!! Jak můžeš tohle udělat Petrovi a Viky!! Že ho podvedeš s Markem! Že se nestydíš!!! Radši zalez, špíno! Si hnusná! Chudák Marek, si mu akorát popletla hlavu a teď ještě lžeš Petrovi i s tím dárkem! Už zd*chni, m*dko, nikdo tě nemá rád a skončíš sama!!! D*vko, zabiju tě!“ Přesně tato zpráva přistála na Míšině instagramovém účtu. Herečka je sama zveřejnila.

Marie Rottrová porazila covid: Oslava 80. narozenin bude, ale bez syna! Uvázl v Kanadě

Video se připravuje ...

Zůstává nad věcí

„Zaskočilo mě, že lidi to berou jako něco, co se děje, že to berou jako skutečnou věc a nedokážou to oddělit. Je to přece seriál,“ tvrdí Petřeková. A snaží se věc přejít. „Nic si z toho nedělám. Je to jen fejkový účet, pod kterým se schovává nějaké dítě, nebo člověk, který je zkrátka jednodušší,“ míní herečka. Diváci ji znají už z dřívějška např. ze seriálů Doktor Martin či Hlava medúzy. Tohle ji ale potkalo poprvé.

Příliš dobře zahrané role

Diváci občas při sledování seriálů ztratí přehled o realitě. Své o tom ví třeba Malvína Pachlová (31) ze seriálu Ulice. „Oblečená je jak štětka, kozy jí lezou skoro ven, to je jako pracovní uniforma servírky? Spíš u tyče nebo na E55 by se to hodilo,“ napsal do komentářů jeden z diváků. „Dostal jsem v obchodě vynadáno, co si to dovoluju,“ svěřil se Filip Tomsa (37), když hrál ve Slunečné zákeřného Romana Maxu.

Dětská hvězda z Primy dostala hlavní roli! Má se Burešová začít bát?

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.