Eva Burešová oznámila radostnou novinu: Čtyři pět dětí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Eva Burešová oznámila radostnou novinu: Čtyři, pět dětí!

Eva Burešová a Přemek Forejt čekají miminko.
Eva Burešová a Přemek Forejt čekají miminko. (Foto Aha! – Pavel Machan, FTV Prima, TV Nova)

Ještě před dvěma týdny hvězda seriálu ZOO tvrdila, že není těhotná. Teď Eva Burešová (28) konečně přiznala barvu. Čeká miminko! A tatínkem není nikdo jiný než její partner a šéfkuchař Přemek Forejt (34).

„Je to to nejkrásnější, co ženu může potkat,“ říká v Showtime šťastná Eva s dodává: „Tedy pokud děti chce. A já jsem ráda, že mě to ještě před třicítkou potkalo. Vždy jsem chtěla velkou rodinu. Čtyři děti, pět dětí, i když není snadné to zvládnout.“ Čím je prý herečka starší, tím víc si uvědomuje, jaké má štěstí, že se jí podařilo otěhotnět. Drobeček v bříšku je zatím v pořádku a Eva si vroucně přeje, aby tomu tak bylo i dál. Ví, že nic není nikdy jisté.

Forejt a bronzová Burešová: Že mi cenu předával Přemek bylo romantický!

Video se připravuje ...

Potřebovala čas

„Miminko má před sebou ještě hodně práce. Nejsme u konce, pro mě je to citlivé téma, proto jsem se o tom bála mluvit a čekala jsem, jak jen to šlo. Vyhráno bude, až se miminko narodí,“ vysvětluje Eva, proč těhotenství tajila. „Ráda se pochlubím jakoukoli dobrou novinou, ale v tomto případě jsme s Přemkem potřebovali čas,“ dodala. Jen pár lidí prý všechno vědělo hned od začátku a mezi nimi byly i televize, se kterými spolupracuje. „O svém těhotenství nás Eva včas informovala, a tak jsme s tím mohli v rámci děje seriálu ZOO pracovat. Její radostnou událost jsme zakomponovali do děje,“ potvrzuje ředitelka obsahu televize Prima Lenka Hornová.

Kompletní rodina

S Forejtem se Burešová seznámila v novácké show Tvoje tvář má známý hlas. Přemek má z předchozího vztahu dceru Stellu a Eva zase syna Nathaniela. Díky společnému dítěti budou kompletní rodina, z čehož se evidentně oba moc těší. „Musím říct, že je to těhotenství jiné, než když jsem čekala Nathánka. Ze začátku mi nebylo moc dobře, Přemek mi ale neuvěřitelně pomáhal a musím říct, že obě naše děti se na sourozence těší,“ netají herečka.

Přemek Forejt z MasterChefa v dabingovém studiu: Zkusil si dabing na Příšerákových 2

Video se připravuje ...

Duet s Forejtem

Radostnou novinu sdělí Eva také skrz televizní obrazovky v neděli 10. dubna v show Tvoje tvář na Nově. Tam se totiž diváci dočkají jejího duetu s Přemkem. Zazpívají romantickou píseň Us od Alicie Keys a Jamese Baye. A jakmile zamilovaný pár vstoupí na pódium, všem bude hned jasné, že se chystají na roli rodičů. A kdo se včera díval s předstihem na Tvář na stanici Voyo, zpívající šťastnou Evu s bříškem už viděl.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.