Štěstí střídá bolest! Vztah Burešové v troskách? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Štěstí střídá bolest! Vztah Burešové v troskách?

Přemek Forejt a Eva Burešová
Přemek Forejt a Eva Burešová (Pavel Machan)

Vypadají jako nejšťastnější pár na světě a mnozí je považují za nejhezčí spojení, které showbyznys vůbec zažil. Známý psycholog Jeroným Klimeš (55) ale Evě Burešové (28) a Přemku Forejtovi (34) předpovídá krach vztahu. Proč, proboha?

Eva Burešová a Přemek Forejt se brzy rozrostou o dalšího člena. Dceři Stelle a synkovi Nathanielovi, které mají oba z předešlého vztahu, přibyde odhadem koncem léta, anebo začátkem září, bráška nebo sestřička. Pohlaví jednoznačné zatím není, a tak si pár tuto informaci nechává pro sebe.

Ačkoli je všechno zalité sluncem, Jeroným Klimeš těm dvěma moc šancí nedává. Důvodem je prý vzdálenost. Zatímco Eva bydlí v Praze, Přemek musí dohlížet na chod restaurace v Olomouci. „Bohužel je většina takových vztahů předurčena k zániku,“ řekl jednoznačně Klimeš pro ŽivotvČesku.cz.

Forejt a bronzová Burešová: Že mi cenu předával Přemek bylo romantický!

Video se připravuje ...

„Upřímně řečeno, takové vztahy, kdy spolu lidé dlouhodobě a pravidelně nesdílejí domácnost, mají poločas rozpadu tak dva roky. Dítě to může trochu prodloužit, ale obyčejně ne o moc. Člověk ve vztahu potřebuje uspokojovat potřebu nějakého pravidelného rytmu, to znamená ráno se vedle sebe probouzet a večer společně usínat,“ řekl také Klimeš a dodal: „Na to dítě samotné to takový vliv zatím mít nebude, protože se narodí a nějakou dobu bude trvat, než se dostane do fáze, kdy začne situaci doma vůbec nějak vnímat. V tu dobu už ale jeho rodiče vůbec nemusí být spolu“.

Burešová i Forejt mají ale určitě vše dobře promyšlené, katastrofický scénář je, doufejte, mine velkým obloukem!

Hvězda Slunečné Eva Burešová: V novém diáři poodhalila soukromí!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
alexa-lexa
26. 4. 2022 • 13:32

Pokud je to solidní doktor, tak je měl odmítnout s tím, že pokud někdo není jeho pacient, nebude se k němu nijak vyjadřovat. To je u mě slušnost a k takovému doktorovi bych neměla výhrady. Pokud ho oslovil bulvár měl jednoduše mlčet.Kdo si myslí, že je?? Když mluví o někom, koho nezná!! To je asi tak nastejno, jako se někde vyjadřoval nějaký lektor o Marešově rodině.

rydlo
25. 4. 2022 • 13:34

Přiblblý titulek vyznívá, jako kdyby už se to stalo! A ona je to pouze fantasmagorie jakéhosi psychologa, co by se mohlo stát!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.