Těhotná Burešová v ZOO: MDLOBY A ŠITÍ RUKY! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Těhotná Burešová v ZOO: MDLOBY A ŠITÍ RUKY!

Burešová navlékala nit a chystala se šít.
Burešová navlékala nit a chystala se šít. (Foto FTV Prima)

Pohled na krev snese málokdo. Muži se většinou kácí. Stejně tak Robert Urban (35) v primáckém seriálu ZOO, když si jeho těhotná kolegyně Eva Burešová (28) sama zašila roztrženou ruku.

„Bylo to zpestření a mně to nevadí. Rána vypadala hodně reálně,“ připustila herečka. Její Viky se nešťastně zranila při stěhování, se kterým jí pomáhal Petr Kříž, kterého představuje právě Urban. Když se jí z předloktí řinula krev, napadlo podnikavou chůvu, že si ránu zašije sama. Je přece podle role švadlena.

Eva Burešová konečně kápla božskou: S Přemkem čekáme miminko! A ukázala bříško

Video se připravuje ...

Krvavá rána

„Natáčení podobných scén je fajn,“ pochvaluje si Burešová. „Mám ráda, když se ve scénáři objeví něco zajímavějšího. Je to zpestření, ať je to natáčení se zvířaty, kaskadérské kousky nebo právě moje šití tržné rány,“ vzpomíná herečka na natáčení scény pro otrlé. Maskéři jí vykouzlili na ruce velmi věrohodnou krvavou ránu. „Vypadala dost reálně. Pohled na ni mně nevadil, jsem zvyklá už z dob Modrého kódu, kde jsem hrála sestřičku Petru,“ připomíná Eva.

Na první pokus

„Bavilo mě to a vtipné bylo i to, co se stalo potom. Robert Urban omdlel, a to byl možná větší kaskadérský kousek než to mé samotné šití!“ usmívá se herečka. „Jediné, v čem bylo drobné úskalí, byl počet šancí, kolikrát mohu šít. Udělala jsem to na první pokus, protože jsem nechtěla jizvu zničit – musela by se upravovat a natáčelo by se od začátku,“ prozrazuje zákulisní praktiky seriálová Viky.

Fešák z První republiky Robert Urban: Tvář vzal i kvůli mrtvému otci!

Video se připravuje ...

Umí padat

Robert Urban alias Petr Kříž se už od dětství věnoval tanci a stepu, takže naštěstí dovede padat, aby si neublížil.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.