Burešová se svlékla: Z pupíku vám spadne brada | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Burešová se svlékla: Z pupíku vám spadne brada

Přemej Forejt a Eva Burešová
Přemej Forejt a Eva Burešová (Foto archiv Blesk)

Eva Burešová (28) otočila o 180 stupňů. Zatímco před pár týdny se pořádně rozčilovala, když kdokoli prohodil cosi o miminku, teď dává svoje bříško pořádně na odiv!

Na svém Instagramu se pochlubila fotkou, na kterou oblékla kostkované šaty s odhaleným bříškem a připsala pod ní vzkaz. „Nejsem v tom tlustá?“ Nutno uznat, že pupík už má celkem solidní!

Forejt a bronzová Burešová: Že mi cenu předával Přemek bylo romantický!

Video se připravuje ...

Kdy přijde děťátko na svět, Eva Burešová ani její partner Přemek Forejt (34) neoznámili, podle informací z blízkého okolí páru je ale Eva v pátém měsíci a porodit by tak měla na konci léta, či začátkem září. 

Eva Burešová už má pořádný pupík

Spekuluje se i o pohlaví miminka, podle vzhledu maminky, která ještě více rozkvetla, by mohlo jít o kloučka. Sama Burešová se pak vyjádřila, že oni sami tuší, ale že názory se zatím různí. „Jsem ráda, že už je to venku a já se tak s vámi budu moci dělit o různé postřehy z tohoto druhého požehnaného stavu, který prožívám. Seriál natáčím dál, dvojčátka nečekáme, pohlaví nezveřejníme…, alespoň zatím ne. Názory se mění. Uvidíme,“ vzkázala svým sledujícím. 

Eva Burešová konečně kápla božskou: S Přemkem čekáme miminko! A ukázala bříško

Video se připravuje ...



Přečtěte si
honzina
3. 5. 2022 • 07:32

Naprosto souhla­sím!!!­!!!!!!­!!!! Bohužel už nevědí čím na sebe upozornit a chtějí být v bulváru za každou cenu, jinak si to neumím vysvětlit, protože o kom se nepíše, ten jakoby nebyl!!! Mají IQ tykve!!!!!!!

honzina
3. 5. 2022 • 07:28

Jóóóóóó!!!!!! Stoprocentní souhlas!!!!!!!!!

honzina
3. 5. 2022 • 07:27

honzina
3. 5. 2022 • 07:26

Nevím, proč by mě měla spadnout brada. Nejdřív po novinářích ječí, že není těhotná a teď se vystavuje, nána hloupá s IQ šumící trávy. Nechápu, proč všechny ty naše "hvězdy" mají pocit, že jsme zvědaví na ty jejich těhotenský pupky!!!!!!!!!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.