Burešová ztropila scénu: Proč já zadarmo? Nedokážu to! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Burešová ztropila scénu: Proč já zadarmo? Nedokážu to!

Eva Burešová s Přemkem Forejtem jsou očekávání
Eva Burešová s Přemkem Forejtem jsou očekávání (Aha! Marek Pátek)

Osmadvacetiletá herečka nedávno zveřejnila informaci, že s kuchařem Přemkem Forejtem (35) čekají potomka.  A hned se strhla doslova mela, kterou Eva Burešová očividně neustála.

„Po našem zveřejnění se mi ozvala spousta firem, které by chtěly, abychom propagovali jejich věci. Kočárky, kosmetiku, plenky. Nedokážu to. Nedokážu přijmout něco, co ostatní maminky potřebují také a prostě si to z finančních důvodů nemohou pořídit," vypěnila Eva Burešová na Instagramu podle Sedmičky.

Hvězda Slunečné Eva Burešová: V novém diáři poodhalila soukromí!

Video se připravuje ...

K nečekanému výbuchu emocí došlo poté, co herečce některé firmy nabízely zdarma výbavu pro miminka, když jim udělá reklamu. „Proč bych takové věci já, jako někdo s nějakým počtem sledujících, měla dostávat zadarmo?" dodala přitom pohoršeně naše seriálová hvězda. 

Forejt a bronzová Burešová: Že mi cenu předával Přemek bylo romantický!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Eva Korotvičková
7. 5. 2022 • 23:45

Konečně se fešák dostal před kamery.

defakto
29. 4. 2022 • 11:46

... tito dva se někdy dovedou vyhastrošit , že vypadají jako bezdomovci !

illenne
29. 4. 2022 • 09:09

Chválím postoj Evy Burešové. Když vidím na Instagramu Placená spolupráce, tak to nechápu. Někdo vyfotí krém nebo potraviny a už má za to zaplaceno a produkty zdarma. Jo a ještě jsou takové, které rovnou řeknou, že je živí sociální sítě. To se mi nelíbí, s prací to nemá nic společného. Natáčí videa z kuchyně, z auta atd. Většina lidí se spíše podívá ze zvědavosti, proč ne, ale že bych jim v tom fandila, tak to rozhodně ne.

neznalek88
28. 4. 2022 • 18:15

Evičko, klobouk dolů, to jste tedy frajerka. Snad se některé instagramové pipiny chytí za nos. A k miminku velká gratulace.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.