Z toho vám spadne brada! Burešová upřímně o Forejtovi | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Z toho vám spadne brada! Burešová upřímně o Forejtovi

Eva Burešová a Přemek Forejt
Eva Burešová a Přemek Forejt (archiv Blesku)

Šťastnější pár v českém showbyznysu lze jen těžko hledat. Zamilovaná (28) dvojice Eva Burešová a Přemek Forejt (35) se zanedlouho dočkají svého prvního potomka, na kterého se oba velmi těší. Zároveň ale nepřestávají pět ódy sami na sebe. Tentokrát se na svém instagramovém profilu rozněžnila herečka a zpěvačka. Tenhle pohádkový pár má zkrátka předurčeno žít šťastně až do smrti!

Zatímco v začátcích požehnaného stavu zakulacující se bříško tajila, nyní své fanoušky zásobí jednou těhotenskou fotkou za druhou. Aby těch láskyplných fotek nebylo málo, zveřejnila po dlouhé době na svém instagramu snímek se svým partnerem, šéfkuchařem Přemkem Forejtem. Pod foto ještě svému milému vysekla obrovskou poklonu, až se může zdát, že jsou tihle v rané fázi svého vztahu. Zamilovanost z nich zkrátka stále čiší!

Eva Burešová pro červencové vydání časopisu Maminka

Video se připravuje ...

„Jedna z vlastností, kterou neskutečně obdivuji na Přemkovi, je, že rád zkouší nové věci. Obdivuji, jak jde do věcí po hlavě, beze strachu, beze studu. To je něco, co se od něj ráda učím," cituje herečku web eXtra.cz. Pár se sešel během společného natáčení klipu k Evině nové písni Žena z oceli. A jak je o Přemkovi všeobecně známo, na co se jen podívá, to mu jde!

Eva Burešová konečně kápla božskou: S Přemkem čekáme miminko! A ukázala bříško

Video se připravuje ...

„Natočila jsem už hromadu věcí a scén, ale stejně jsem dnes koukala s neskrývaným obdivem na svého partnera, který se před kamerou pohyboval jako obrovský profík, jako někdo, kdo vypadal, že vše, co dnes dělal, tolik náročných scén, dělal poněkolikáté v životě a s naprostou lehkostí. Obdivuji ho denně a po dnešku ještě více,“ nešetřila chválou Eva Burešová a fanoušci se nemohli vynadívat ani vynachválit!



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.