Noční můra Burešové graduje! EVA SE BOJÍ O LÁSKU | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Noční můra Burešové graduje! EVA SE BOJÍ O LÁSKU

Eva Burešová a její zvětšující se těhotenské bříško
Eva Burešová a její zvětšující se těhotenské bříško (Instagram)

Těhotenské dny se herečce a zpěvačce Evě Burešové (28) tenčí, a tak musela podniknout neodkladné kroky k tomu, aby se na druhého potomka řádně připravila. Na chvíli se rozloučila s oblíbeným primáckým seriálem ZOO a více začala přemýšlet nad tím, jaké to bude, až se stane dvojnásobnou maminkou.

Ani pro oblíbenou hvězdu FTV Prima, ani pro šéfkuchaře Přemka Forejta (35) není rodičovství novinkou. Z předchozího vztahu má Eva syna Nathaniela a Přemek zase dceru Stellu. První společný potomek ale již nyní jejich emocemi pořádně mává. „Pořád si říkám, že to bude fajn, jindy ale zase přemýšlím, jestli zvládnu být maminka dvou dětí. Jak se stane, že začnu milovat obě děti najednou? Pět let dostával veškerou lásku jen Nathánek. Nevím, jaké to bude, ale nesmírně se na to těším,“ přiznala v rozhovoru pro FTV Prima.

Těhotná Eva Burešová už zná pohlaví miminka! Ale jméno je problém

Video se připravuje ...

Pokud si někteří mysleli, že s druhým miminkem se může Eva rozloučit s odpočinkem, mají se na omylu. Možná paradoxně totiž herečka a zpěvačka plánuje v nejbližší době nabrat síly. „Teď se těším na to, že budu hodně spát. Posledních pět let bylo dost náročných – a to těhotenství k tomu...“ vysvětlila Burešová, jak informoval web zeny.iprima.cz.

Eva Burešová pro červencové vydání časopisu Maminka

Video se připravuje ...

Fanoušci seriálu ZOO ale nemusí smutnit dlouho. Podstatné je nyní to, aby se s oblíbenou postavou Viky vrátila v ten správný moment. Prioritou je tak pochopitelně osobní život, ten pracovní – seriálový bude chvíli upozaděný. Do ZOO má ale Eva dveře neustále otevřené. „Je to hezké, člověk ví, že ho tu mají rádi. O to víc se těším, až se vrátím. Teď mě čeká hlavně odpočinek, na který se těším moc. Vím ale, že mi práce bude chybět,“ dodala s úsměvem Eva Burešová.



Přečtěte si
Barbora Najmanova
2. 8. 2022 • 09:36

Píšete,že nevíte jak začnete mít obě děti ráda, chápu že jste hodně lásky dala synovi,ale nebojte budete milovat obě děti stejně,jen to maličké bude potřebovat víc pozornosti.Ja mám děti 6,5 let od sebe a lásku dostali stejnou mírou.Evi zvládnete to a držím vám pěsti a přeji krásný a klidný život s panem Přemkem moc vám to spolu sluší ❤️❤️❤️❤️

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.