Pohlaví miminka Burešové odhaleno! Bude to... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Pohlaví miminka Burešové odhaleno! Bude to...

Těhotná Eva Burešová a Přemek Forejt
Těhotná Eva Burešová a Přemek Forejt (reprofoto TV Nova )

A je to venku! Eva Burešová (28) konečně potvrdila to, co se šuškalo už od ledna. Těhotenství oznámila netradičně písní, kterou zazpívala v show Tvoje tvář má známý hlas s partnerem Přemkem Forejtem (34). A už se ví i pohlaví!

„Zveřejnili jsme to v době, kdy to ženy normálně zveřejňují. Myslím, že každá žena, ať je slavná, či nikoliv, má právo si to nechat pro sebe, alespoň po ty první tři měsíce. Aby to řekla své rodině a blízkým. Protože víme, že tohle období je to nejkřehčí a může se stát cokoliv a to se potom prožívá mnohem hůř,“ objasnila pro Nova Plus důvody, proč tak dlouho mlžila, přestože už se jí pod šaty rýsoval solidní pupík. 

Forejt a bronzová Burešová: Že mi cenu předával Přemek bylo romantický!

Video se připravuje ...

Podle informací eXtra.cz by už Burešová měla vědět i to, jestli čeká holčičku nebo chlapečka. Tuto informaci si sice pár zatím nechává pro sebe, někteří fanoušci už ale Burešové předpověděli kluka. Patrně soudě podle dárku, který Přemek s Evou dostali po odzpívaném duetu od moderátorů Tváře, Ondřeje Sokola a Aleše Hámy. Šlo totiž o světle zelené dupačky. 

Eva Burešová už jednoho chlapečka má, Forejt má zase holčičku. „Obě naše děti se na sourozence těší,“ řekla k věci Burešová.

Hrozí exmilence Felixe problémy s finančákem? A hříšná noc Šebrleho

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Skrhola
19. 4. 2022 • 09:29

Pohlaví miminka Burešové odhaleno! Je to divers!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.