POTVRZENO! Burešová je v tom, mimčo oznámí s Forejtem v Tváři | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

POTVRZENO! Burešová je v tom, mimčo oznámí s Forejtem v Tváři

Přemej Forejt a Eva Burešová
Přemej Forejt a Eva Burešová (Foto archiv Blesk)

To by bylo, aby na tom kulatícím se bříšku přeci jen nic nebylo. O tom, že je krásná herečka a zpěvačka evidentně v požehnaném stavu si už cvrlikají  i vrabci na střeše a hned po nich si to bude cvrlikat i celý národ. Burešová (28) půjde s pravdou ven!

„Je ve čtvrtém měsíci těhotenství a podělit se o radostnou zprávu má s fanoušky během vysílání pořadu Tvoje tvář,“ řekl pro ŽivotvČesku.cz zdroj, který je herečce blízký. 

Forejt a bronzová Burešová: Že mi cenu předával Přemek bylo romantický!

Video se připravuje ...

Spekulace o těhotenství se objevují už delší dobu. „Rozhodně těhotná nejsem a ani to není v plánu. Takových drbů jsem slyšela loni asi deset. To už bych musela mít mateřskou školku,“ odpověděla například na dotaz Blesku Burešová se smíchem v lednu letošního roku. Ten samý měsíc redakci eXtra.cz jakýsi zdroj potvrdil, že herečka má být ve třetím měsíci. „Zatím je to neoficiální, ale už o tom mluví celý štáb. Eva to zatím sice oficiálně neoznámila, ale mělo by k tomu dojít každým dnem. Měla by být ve třetím měsíci těhotenství,“ znělo konkrétně prohlášení člověka, který si nepřál být jmenován. 

Teď si mnozí v posledním odvysílaném díle pořadu Tvoje tvář má známý hlas všimli, že si Eva hladí zakulacující se bříško. „Přibližně za dva týdny má ve Tváři vystupovat Přemek Forejt. Pochlubí se tam ultrazvukem,“ řekl pro ŽivotvČesku.cz důvěryhodný zdroj. Rozuzlení přijde tedy brzy!

Hvězda Slunečné Eva Burešová: V novém diáři poodhalila soukromí!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
jajas
23. 3. 2022 • 17:50

A proč nám chtějí "oznámit" něco, co se uuž ví? A vůbec...proč musí ti naši VIP komedianti všechno ohlašovat? Tak gravidity si snad lidi všimnou a že se tahá s tím vodníkem to už dávno ví celý národ! Těm jejich myšlenkovým pochodům fakt nerozumím....

antonuis.j
23. 3. 2022 • 00:07

Krás­ná????­??????­????? 🤣🤣🤣 Jenak je otřesná a hnusná jak lejno na botě a druhak je to strašně šíleně moc nesympatická namistrovaná vychrtlá asexuální NEherečka bez špetičky talentu, půvabu, ženskosti a krásy, obrací se mi žaludek, jak tuhle vyzáblou šerednou škebli jen zahlédnu. 🥶🤮🤮🤮

defakto
22. 3. 2022 • 20:18

... Forejt vypadá dost odpudivě , láska je fakt slepá .

AHel
22. 3. 2022 • 16:46

V hlavě oba piliny, trapné, pitomé, všechno zpeněžit, hnus.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.