Burešová se prozradila! Fanoušci jsou z radostné noviny vedle | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 30. dubna 2024

Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce

Burešová se prozradila! Fanoušci jsou z radostné noviny vedle

S partnerem Přemkem Forejtem na Českém slavíkovi, kde získala bronz.
S partnerem Přemkem Forejtem na Českém slavíkovi, kde získala bronz. (Foto Aha! – Pavel Machan, FTV Prima, TV Nova)

O údajném těhotenství zpěvačky a herečky Evy Burešové (28) se spekuluje už několik měsíců. Nicméně sama Burešová všechny tyto teorie popírá a podle svých slov miminko nečeká. Nicméně ve čtvrtém díle pořadu Tvoje tvář má známý hlas bylo vidět Evy zakulacující se bříško, které si navíc sem tam pohladila.

Krásná Eva Burešová měla ten večer oblečenou uplou zlatou róbu, která krásně zvýrazňovala její křivky. Nešlo si proto nevšimnout, že se její kulaté bříško až podezřele podobalo tomu těhotenskému. Korunu tomu ale nasadila až sama Burešová. Ta si dokonce během natáčení bříško několikrát pohladila. Asi to nebylo úmyslné, spíš to vypadalo, jako kdyby to pro zpěvačku bylo automatické.

Forejt a bronzová Burešová: Že mi cenu předával Přemek bylo romantický!

Video se připravuje ...

Ona sama se k tomu ale zatím nevyjádřila a těhotenství popírá. Už v lednu přitom web eXtra.cz přišel s velmi zajímavou zákulisní zprávou. „Zatím je to neoficiální, ale už o tom mluví celý štáb. Eva to zatím sice oficiálně neoznámila, ale mělo by k tomu dojít každým dnem. Měla by být ve třetím měsíci těhotenství,“ pronesl v lednu pro eXtra.cz zdroj z Primy.

Pokud by se těhotenství Burešové potvrdilo, přivedla by na svět svého druhého potomka. Z předchozího vztahu vychovává syna Nathaniela a její současný přítel Přemek Forejt (34) zase dceru Stellu. Pár tvoří už přes rok a dokonce se mají i intenzivně bavit o svatbě.

Hvězda Slunečné Eva Burešová: V novém diáři poodhalila soukromí!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
levandulova
25. 3. 2022 • 08:13

No to je fesak a ji je vsude moc...

Dianthos
22. 3. 2022 • 18:05

Tedy - nějak nechápu příspěvky v této diskusi. Samé hejty. Někdo nesnáší Burešovou, jiný Forejta a další český výraz, který zřejmě nepovažuje za český výraz.
Zbláznili jste se???

Dianthos
22. 3. 2022 • 18:00

Co je špatně na výrazu "uplá"? "Uplá" nebo "upnutá". Ten první výraz se mi líbí víc a oba jsou podle mě správně česky.

Dianthos
22. 3. 2022 • 17:53

Jaký partner je lepší, než ten, který na ní kouká jako na svatý obrázek a nenechá jí umřít hlady? Forejt je sympaťák, který stojí nohama na zemi. Vypadá jako kliďas, který zvládne její temperament.
Za mě je to pár, který se k sobě hodí.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.