Sžíravá nejistota Evy Burešové: Jde o miminko | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Sžíravá nejistota Evy Burešové: Jde o miminko

Eva Burešová požádala o trochu více klidu
Eva Burešová požádala o trochu více klidu (profimedia.cz)

O kulatícím se bříšku pod šaty krásné herečky a zpěvačky Evy Burešové (28) si už udělal obrázek kdekdo. Fanoušci jsou štěstím bez sebe - jejich oblíbenkyně ze seriálu Zoo a Slunečná je patrně v požehnaném stavu a čeká se jen na oficiální potvrzení. Namísto toho ale přišla zvláštní prosba na sociálních sítích...

Eva Burešová totiž v pátek na svém Instagramu publikovala vzkaz, ve kterém žádá o více soukromí a vyzývá veřejnost k tomu, aby ctila práva každé nastávající maminky, která má radostnou novinu oznamovat ve chvíli, kdy může.

Hvězda Slunečné Eva Burešová: V novém diáři poodhalila soukromí!

Video se připravuje ...

„Denně tisíce žen na celé planetě zažívají nejhorší chvíle když uslyší od svých doktorů, že vymodlené dítě, které nosily pod srdcem nepřežilo. Tisíce žen vidí negativní testy a už neví, jak silněji se modlit, aby jejich přání o zdravém dítěti bylo vyslyšeno. Každý inteligentní člověk ví, jak extrémně citlivé téma těhotenství je a VŽDY čeká na vyjádření maminek s pokorou a úctou k tak posvátné situaci. Žádná z těchto žen, ať už je známá, nebo neznámá, nemá povinnost vám podrobnosti o svém stavu oznamovat, pokud nechce nebo zatím nemůže,“ stojí v prosbě.

Je pochopitelné, že chce Burešová vyčkat, až bude mít ze všech testů potvrzeno, že miminko prospívá. Na druhou stranu tímto vyjádřením rozdmýchala pochybnosti o tom, jestli náhodou nemusí čelit nečekaným problémům. Její sledující mají strach, což patrně sama očekávala a z preventivních důvodů vypnula komentáře pod příspěvkem.

Ještě nedávno se mluvilo o tom, že by se její těhotenství mělo oznámit v jednom z přenosů show Tvoje tvář má známý hlas, kde bude hostem její partner Přemek Forejt (34). „Je ve čtvrtém měsíci těhotenství a podělit se o radostnou zprávu má s fanoušky během vysílání pořadu,“ řekl pro ŽivotvČesku.cz zdroj, který je herečce blízký. Zdroj také potvrdil, že by se měl Přemek pochlubit i fotkou z ultrazvuku. Zda se diváci dočkají dojemného momentu před kamerami, je zatím ve hvězdách. Pravdu skutečně ukáže jen čas. 

Forejt a bronzová Burešová: Že mi cenu předával Přemek bylo romantický!

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.