Burešová po oznámení těhotenství: Přelomová žádost k veřejnosti! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Burešová po oznámení těhotenství: Přelomová žádost k veřejnosti!

Eva Burešová
Eva Burešová (Reprofoto Nova)

Herečka Eva Burešová (28) s šéfkuchařem Přemkem Forejtem (34) konečně prolomili mlčení a přiznali, že čekají svého prvního potomka. Většina fanoušků ji zahrnula gratulacemi, jak už je ale u hvězdy ZOO bohužel zvykem, dostává též nepřející až nenávistné zprávy. Budoucí dvojnásobná maminka se tak k oběma skupinám rozhodla vyjádřit na sociální síti.

O čem si již několik týdnu vrabci cvrlikali, se konečně potvrdilo. Požehnaný stav Evy Burešové se zamilovaný pár rozhodl oznámit tam, kde to všechno začalo, tedy na natáčení pěvecké show Tvoje tvář má známý hlas. Svým společným vystoupením rozněžnili své fanoušky i většinu diváků pořadu. Ačkoli se o těhotenství primácké hvězdy spekulovalo již déle, Eva se nechtěla unáhlit a, jak se říká, chválit den před večerem. Těhotenství je podle ní samo o sobě zázrak, který je třeba hýčkat a nezakřiknout, dokud člověk nemá jistotu, že se vše vyvíjí tak, jak má.

„Zveřejnili jsme to v době, kdy to běžně ženy zveřejňují. Myslím, že každá žena, ať už je, nebo není známá, má právo si to aspoň tři čtyři měsíce nechat pro sebe," uvedla v rozhovoru pro Nova Plus. Poté, co byl na Voyu zveřejněn nový díl Tváře, v němž novinu společně oznámili, rozhodla se Eva Burešová promluvit ke svým sledujícím (fanouškům i hejtrům) na svém instagramovém profilu. „Moji milí sledující, děkujeme vám za krásné komentáře. Moc si toho vážíme a máme radost, že ji máte i vy. Jsem ráda, že už je to venku a já se tak s vámi budu moci dělit o různé postřehy z tohoto druhého požehnaného stavu, který prožívám," napsala na Instagramu, jak informoval web tn.nova.cz.

V dlouhé zprávě se obrátila i na ty, kteří s ní aktuální štěstí nesdílí a dávají to jasně najevo. „Poprosím vás některé o trochu úcty k tomuto stavu i k mé osobě. Nikoho jsem nikdy nenutila, aby mě měl rád, a tak mě trochu mrzí zprávy, které dostávám, jakoby tomu tak bylo. Je naprosto v pořádku mě nemít rád, ale nemyslím si, že je potřeba mi psát taky tolik zlých zpráv. Jsem ráda, že jsem …. Jsem citlivá a dojatá,“ zveřejnila na Instagramu Burešová s prosbou, aby ji takoví lidé přestali sledovat.

Eva Burešová konečně kápla božskou: S Přemkem čekáme miminko! A ukázala bříško

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Jan Kocián
7. 4. 2022 • 17:56

Agent Bureš? To je přece Babiš!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.