Je to ještě vůbec kuchař? Forejt opět před mikrofonem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Je to ještě vůbec kuchař? Forejt opět před mikrofonem!

Přemek Forejt, šéfkuchař, ENTREÉ
Přemek Forejt, šéfkuchař, ENTREÉ (E15 Michael Tomeš)

Od vlastní restaurace přes McDonald’s až po dabingové studium. Kariéra šéfkuchaře Přemka Forejta (34) nabrala nečekané obrátky. Proč by ale mrhal talentem… Tenhle švec se svého kopyta držet nehodlá a zatím mu jeho odbočky od kuchyně vychází! Má se jeho partnerka, herečka a zpěvačka Eva Burešová (28), bát nové konkurence?

Pro Přemka Forejta je jedno pracovní zaměření málo. Proto neváhá rozšiřovat své obzory a nutno dodat, že se mu to daří. Z poroty MasterChefa na moment přešel do poroty pěvecké soutěže Tvoje tvář má známý hlas, kde si také střihl hudební číslo jako Justin Timberlake (41), následně si díky kuchařské soutěži vysloužil se svými dvěma kolegy vlastní pořad Souboj na talíři. Tolik zkušeností během relativně krátké doby mu evidentně nestačilo, a tak začal spolupracovat jako kontrolor kvality ve fastfoodovém řetězci McDonald’s. Zdaleka ale ještě nejsme u konce!

Porotce MasterChefa Forejt otevřeně o svatbě s Burešovou: Řekl, jaká bude!

Video se připravuje ...

„Jsem v dabingovém studiu a dělám něco, co jsem nikdy nedělal. Myslím, že to byl takový omyl, ale zatím to vypadá na docela fajn omyl,“ cituje Forejta web Expres.cz. Všestranně nadaný kuchař zavítal do dabingového studia, kde se vůbec poprvé postavil před mikrofon jako dabér.

TVOJE TVÁŘ: Přemek Forejt z MasterChefa to rozjel jako Timberlake!

Video se připravuje ...

Čeští diváci se tak na populárního kuchaře mohou těšit v pohádce Příšerákovi 2, kde namlouvá záporáka. „Moc mě těší, že to je záporná postava, protože to byl vždycky můj sen, zahrát si někdy záporáka, takže tohle je dobrý start,“ pochlubil se na svém instagramovém profilu Přemek Forejt. Pohádka je v současné době promítaná ve většině českých kin.



Přečtěte si
ptacek5
4. 4. 2022 • 11:39

asi závist co?

AHel
3. 4. 2022 • 17:50

At´jde někam dál než do háje!!!!! Trapárník!!!!!! Na to jednou dojede a ještě je to protekční spratek, aby se z něho Burešová nezbláznila, protlačuje ho všude to je tak strašně trapnýýýýý.... no jo Moravák, tlačí se do Prahy.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.