Absolonová sebekritikou nešetří: Vím úplný ho*no! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Absolonová sebekritikou nešetří: Vím úplný ho*no!

S čím nejvíc bojuje Monika Absolonová?
S čím nejvíc bojuje Monika Absolonová? (archiv)

Co se zpěvu týče, patří Monika Absolonová (45) v deváté řadě pěvecké show Tvoje tvář má známý hlas na nejvyšší příčku. Ani pro ostřílenou zpěvačku, která vyniká v civilu i muzikálech, ale tato soutěž není procházka růžovým sadem...

Což o to, pěvecký rozsah by Monika Absolonová měla, plně ho ovšem využívá především v českých či slovenských písničkách. Strach neskrývá v momentě, kdy se v závěru dílu na ruletě objeví anglicky zpívající interpret. Po celou dobu tak musí zpěvačka hlídat frázování, správnou výslovnost, a zatímco jiní mají problém spíše se střídáním výšek a hloubek, pro Moniku je to oproti zbytku brnkačka!

Zpěvačka tak neskrývá skutečnost, že je v tomto ohledu pěkně nahraná. Přestože byli tvůrci pořadu v posledních týdnech ke zpěvačce shovívaví a ruleta jí losovala české či slovenské pěvecké hvězdy, období klidu zřejmě skončilo. Po DJ Bobo totiž nastoupí jako Christina Aguilera, z čehož už takovou radost neměla.

Zpěvačka svůj strach ze zpívání v angličtině neskrývá. Podpora přiznívců je tak pro ni klíčová, jelikož naučit se během týdne kromě choreografie píseň v jazyce, který jí není blízký, zabere hodně úsilí a jen snaha někdy zkrátka nestačí. „Moc děkuju za všechny vaše vzkazy, ty mě teď trochu drží. Protože... já už nemůžu,“ cituje zpěvačku deník Blesk.

Upřímná Monika Absolonová pět měsíců po rozchodu: Řeknu vám, jak to mám teď s chlapy!

Video se připravuje ...

„Přiznám se, že mám nějakou krizi,“ svěřila se na sociální síti Monika. Leckdo si může říct, že v show, která má především pobavit, o nic moc nejde, ale nikdo nechce mít z ostudy kabát. Zpěváci i herci berou přípravu zcela vážně, a proto člověka přirozeně naštve a zamrzí, když se nedaří. „Musím říct, že si to přečtu... a za tři minuty vím úplný ho*no,“ prozradila na rovinu Absolonová.

Ačkoli zatím Nova odvysílala 5 dílů, reálně jsou účinkující o pár kol napřed. Někdo tak ze sebe již dokázal shodit nervozitu, jiní naopak více ztrácí sebevědomí. „On v tý Tváři každej s něčím bojuje, já opravdu s těma textama. A je jedno, v jakým jsou jazyce, mám pocit, že nezazpívám už ani Skákal pes," dodala upřímně Monika Absolonová.

Odsouzený Křížek hraje se synem na útěk z vězení. A radikální proměna Absolonové

Video se připravuje ...



Přečtěte si
kalenda
3. 4. 2022 • 14:11

Tak to by mne taky zajímalo,proč ten článek zmizel.

pomahatachranit
2. 4. 2022 • 18:36

Ale hlavne jeji zpev je nejak neprijemnej, zpiva afektovane a nemoderne, jak ze Slagru...Vykrada Gotta, Zagorovou, a jiny, zpiva jen hity jinych zpevaku a zpevacek, kteri si je nasli , zaridili, natocili je a proslavili je, ona naprosto bezostysne, jak barova zpevacka treti tridy, se chlubi cizim perim. A v pohybu je spatna strasne- lopotny to je, je tvrda, bez talentu.. , ty cisla jsou pak upachteny, bez stavy. A kam zmizel tady clanek o tom, jak se soudi s Hornou o deti, jak mu je nechce pujcovat, 🤮?????

-bello-
2. 4. 2022 • 17:33


Vadí mi, že je tak sprostá!!!
Fakt mi to vadí.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.