Denis Šafařík ve Tváři jako hajný Matuška: Walda, nebo Robátko? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Denis Šafařík ve Tváři jako hajný Matuška: Walda, nebo Robátko?

Hajný Denis Šafařík jako Matuška
Hajný Denis Šafařík jako Matuška (Foto TV Nova)

Na pomoc si přizve sličné dámy! Denis Šafařík (28) v zítřejší Tváři zmužní, narostou mu ramena a plnovous. Policejní agent Nováček ze seriálu Zločiny Velké Prahy se promění ve Waldemara Matušku (†76) z filmového Trháku. Porotce Jakub Kohák (47) ho ale nazve spíš hajným Robátkem!

Jelikož si Denis vylosoval píseň hajného bránícího své tři dcery před smyslnými nápadníky, přispěchají mu na pomoc bývalé hvězdy Tváře Ivana Jirešová (44), Tereza Mašková (25) a vítězka Berenika Kohoutová (31).

Hana Holišová poodhalila zákulisí Tváře: Čím ji rozčílila Jitka Boho?

Video se připravuje ...

Ve »smyslníky smlsné« číhající na lepé děvy v přestrojení za pařez či bábu s nůší se pak s gustem převtělí Milan Peroutka (31) s Vojtou Drahokoupilem (26). „Ty jsi spíš takový hajný Robátko, ale zpíval jsi s ostatními nádherně,“ ohodnotí se smíchem Denisovu proměnu ve Waldu porotce Kohák s tím, že ani vycpaná ramena a nalepené »chlupy« na tváři nedokázaly změnit jeho chlapecký výraz. Na další vystoupení se můžete těšit už zítra ve 20.40 na Nově.

Blesk Podcast: David Gránský promluvil o natáčení Tvoje tvář... Proč nechtěl ztvárnit Michaela Jacksona?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.