Ernesto Čekan ze Slunečné v ZOO: Návrat k Burešové! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Ernesto Čekan ze Slunečné v ZOO: Návrat k Burešové!

Pohřeb Evy Kocmanové: Ernesto Čekan
Pohřeb Evy Kocmanové: Ernesto Čekan (Blesk:Pavel Machan a Martin Hykl - Czech News Center a.s.)

Po Slunečné se zase sešli, tentokrát v dalším seriálu – v ZOO. Ernesto Čekan (50), který představoval ve Slunečné šejka a usiloval o přízeň Týny, nyní hraje otce Viky. A co je zajímavé? Obě postavy hraje Eva Burešová (28). Odloučení trvalo jen pár měsíců.

Ernesto, jak je už víceméně zvykem, dostal zápornou postavu. Objeví se v doprovodu policistů a s náramky. „Představuju sice jejího otce, možná i proto, že jsme si malinko podobní, ale je dost nevyvedený. Hodně pije a taky ji okrade. Nic sympatického, princ z pohádky to rozhodně není,“ přiznává herec.

Marie Rottrová porazila covid: Oslava 80. narozenin bude, ale bez syna! Uvázl v Kanadě

Video se připravuje ...

Doufá, že se scenáristé umoudří a tatík Viky se maličko zklidní. Jinak se vlastně vrátil do stejné řeky. „ZOO se natáčí v těch samých ateliérech jako tehdy Slunečná, tak jsem jel do známého prostředí. Jsem rád, že jsem se potkal s Filipem Kaňkovským, protože jsme spolu ještě nikdy nepracovali. Narazil jsem i na Štěpána Benoniho, s ním se znám léta. Poprvé jsem se setkal i s Míšou Pecháčkovou a musím říct, že to bylo fajn,“ pochvaluje si seriálový táta Janeček.

Dětská hvězda z Primy dostala hlavní roli! Má se Burešová začít bát?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.