67. narozeniny Pawlowské: Halina shání 5 milionů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

67. narozeniny Pawlowské: Halina shání 5 milionů!

Oslava narozenin Haliny Pawlowské na place seriálu ZOO
Oslava narozenin Haliny Pawlowské na place seriálu ZOO (FTV Prima)

Nemá zrovna nejskromnější přání! Halina Pawlowská oslavila své pondělní 67. narozeniny prací. Dort dostala o pauze natáčení primáckého seriálu ZOO. A prozradila, že shání sponzora na cestu kolem světa!

Halina v seriálu hraje pracovnici infocentra zoologické zahrady Lenku Hrabalovou. Když už měla odjet do ateliérů, zjistila, že má nějaký kašel. Zodpovědně proto volala, že může být nemocná. Štáb ji uklidnil, že jí samozřejmě udělá testy. Naštěstí byly výsledky negativní, a tak nic nebránilo velké oslavě.

Covid u Haliny Pawlowské: Partner v nemocnici a smrt nejlepšího kamaráda!

Video se připravuje ...

Sen o velké lodi

„Ve snu by mě nenapadlo, že dostanu dort a tolik krásných přání,“ přiznala Pawlowská. Sama sobě by přála hlavně zdraví a hodně klidných dní. „Obzvlášť teď mi přijde, že jich je málo. Jdu z dramatu do dramatu a všechno je náročné. Přála bych si radost, abych ráno pocítila touhu něco zažít,“ svěřila se deníku Aha! Halina. A nebyla by to ona, aby to nakonec neodlehčila: „A taky bych si přála cestu kolem světa, která se odehrává na velké lodi a stojí pět milionů. Ještě jsem ale nenašla, kdo by to financoval,“ řekla napůl žertem, napůl vážně. Třeba se jí teď, když své tužby zveřejnila, nabídky jen pohrnou. Kdo ví...

Díky za každý rok

Za přání od režiséra a kolegů s radostí děkovala a s humorem vlastním zavzpomínala, jak slavil její tatínek, ukrajinský básník Vasil Kločurak. „Můj otec říkal, že každý rok je úspěch. Že se člověk dožije a musí se to oslavit. Vždy připíjel do sto dvaceti – a kdybych to tak měla brát, tak tu cestu ještě vidím!“ dodala Halina s optimismem.

Halina Pawlowská v 7 pádech Honzy Dědka: Nespavost zahání počítáním milenců

Video se připravuje ...

Milionová sledovanost

Seriál ZOO, který na Primě nahradil veleúspěšnou Slunečnou, si od svého lednového startu udržuje milionovou sledovanost. Minulou epizodu si nenechalo ujít 1,15 milionu diváků, zatímco druhý díl seriálu Chlap na TV Nova, vysílaného rovněž ve čtvrtek večer, sledovalo »jen« 751 tisíc lidí.



Přečtěte si
Alva
23. 3. 2022 • 10:12

dejavu- zrovna ten film se mi nelíbí, asi tomu nerozumím, také máme rodinu na Ukrajině, ale jsou to vzdělaní lidé, kteří by nikdy nenaříkali atd......a ty řeči, co vypouštěla Halina o Ukrajincích a recepty, kterými se chlubila, často jsem byla na vážkách.

dejavu26
23. 3. 2022 • 04:28

Takovou sebestřednost a sobeckost jsem jen tak neviděla. Celé Česko se skládá na Ukrajinu a Halina, která má odtamtud příbuzné, se nenechá vůbec rozhodit.
Plká ty své plytké, trapné žerty a dělá, že se jí válka vůbec netýká. Myslí jen na sebe a své požitky.
Ale kdyby slíbila, že už na té cestě někde zůstane a nevrátí se zpět a budeme ušetřeni dalšího gejzíru jejich trapáren, tak jí na tu cestu ráda přispěju.
Já už se na ten její samolibý obličej, kdy pronáší s tím důležitým, arogantním tónem a protivným hlasem ty ubohé vtipy, jako by to byla kdovíjaká moudrost, nemůžu dívat!
Halina se bohužel vytěžila jediným filmem "Díky za každé nové ráno" a dvěma knihami a pak už jen vykrádá sebe samu a servíruje banality.
Docela mi bylo líto jejich dětí, kdy na sebe k knížkách vypleskala všechny postelové intimnosti, aby předvedla, jaká je samice. Musely to mít docela těžké, s tímhle žít.

mbmb
22. 3. 2022 • 19:40

Velryba drzá a zanedbaná ,odrostly ,popraskané paty vrhla se jen na žrádlo a prachy

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.