Halina Pawlowská: Uvězněna na letišti! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Halina Pawlowská: Uvězněna na letišti!

Halina Pawlowská
Halina Pawlowská (Foto: M. Pátek, archiv Blesku)

Přestože byla zvyklá létat obyčejnou economy třídou, rozhodla se spisovatelka Halina Pawlowská (67) díky herečce Zlatě Adamovské (63) pro luxus. Možná proto, že zkušenost s uvězněním na letišti už má za sebou.

A tak když jí před časem Adamovská s Petrem Štěpánkem poradili, ať cestuje v byznysu, okamžitě se jejich rady chytla. A nemůže si to vynachválit. Namítla jsem, že to stojí hrozně peněz. Přesto však Pawlowskou potkávají během cestování nepříjemné chvíle. Naposledy se stalo, že jí v Paříži na poslední chvíli zrušili letadlo, kterým se společně se svým partnerem měla vracet do Prahy. „Prý mi to bylo včas sděleno mailem. Ale mail mi nepřišel dodnes,“ zlobila se Pawlowská, která tak zůstala uvězněná na letišti.

Halina Pawlowská upřímně o druhé svatbě: Žádosti o ruku odmítá! Proč?

Video se připravuje ...

„Naštěstí jsem našla na mobilu pražské číslo na prodejce letenek, kde mě odkázali na nějakou první pomoc na Letišti Václava Havla,“ popisuje Halina. „Tam jsem jim spílala a oni mi posléze dovolili zabookovat si nové letenky. Člověk, který by se snadno vzdal nebo si to číslo neuměl vygooglovat, by nikam neodletěl a asi zůstal na letišti nadosmrti,“ domnívá se spisovatelka.

Covid u Haliny Pawlowské: Partner v nemocnici a smrt nejlepšího kamaráda!

Video se připravuje ...

Teď byla pracovně ve Varšavě. „Napadlo mě zajet si k moři na polské pobřeží. Budu bydlet v grandhotelu Sopoty. To bude zřejmě slušný podnik. Má bezvadnou reklamu – přečetla jsem si, že tam přenocovaly tak významné osobnosti jako Stalin nebo Hitler,“ smála se Pawlowská.



Přečtěte si
qwerta
12. 7. 2022 • 11:32

AliAlice
12. 7. 2022 • 10:07

jarda...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.