Omráčená Pawlowská: Opravdu si myslí, že jsem tak blbá | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Omráčená Pawlowská: Opravdu si myslí, že jsem tak blbá

Halina Pawlowská v Show Jana Krause
Halina Pawlowská v Show Jana Krause (TV Prima)

„Vlastně jsem s tím odjakživa bojovala. Ano, chtěla jsem být hubenější vždycky. Nejedla jsem, stokrát jsem skákala přes švihadlo," přiznala nekonečnou válku s nadváhou osmašedesátiletá Halina Pawlowská. A co říká na "zaručené" návody svého okolí?

„Vždycky, když mi někdo něco radí, tak jsem úplně omráčená. Ten člověk, který mi dává rady, je většinou o čtyřicet let mladší, a zřejmě si opravdu myslí, že jsem tak blbá, že by mě to nenapadlo," nakvašeně komentuje dietní rádce Halina Pawlowská v talk show Na kafeečko.

Halina Pawlowská: Pokřtila 36 knihu! Kolik jich ještě bude?

Video se připravuje ...

„Ti lidé mi to sdělují. Dávají mi opravdu dobré rady. Nějaká vyskákaná čtyřicítka z tělocvičny mi něco povídá a já jsem vždycky úplně fascinovaná. Všechny ty rady, co mám jíst, to už mám za sebou. Také mám za sebou období výkyvů – plus třicet, minus třicet. A pořád jsem to byla já, ty pocity jsou pořád stejné," přiznává oblíbená glosátorka a spisovatelka. 

Halina Pawlowská vydala knihu Rande: To moje bylo nezapomenutelné

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ELLA Průšová
19. 1. 2024 • 16:51

Ona na té své tloušťce vydělává, jednou o tom vyprávěla, stejně tak to co píše, že se jí stalo, nestalo, píše co slyší a upraví si to k obrazu svému! Dobře, její věc, já jí ale nemusím, vždy se snažila na všem vydělat, co to šlo a nyní žehrá na malý důchod? Snad aby lidi udělali na chudáka Halinu sbírku? Nemám jí prostě ráda!

Uživatel_5744748
18. 1. 2024 • 01:15

Krása je v duši a ne v těle. Je i v očích které jsou schopny ji vidět.
Zdraví a radost z života přeje všem JH

Robert Sál
17. 1. 2024 • 19:42

Je věcí každého jak vypadá a hlavně je důležité aby dokázal být spokojený.
Stejně i chlapy dokážou ocenit i plnější tvary a každému se líbí něco jiného.

Petronila Havelkova
17. 1. 2024 • 18:47

Máte pravdu je to jen a jen věc paní Haliny. A je fakt super když vám každý radí jak máte jíst, cvičit atd. Jenže !!!! Každý člověk je jiný každý má jiné spalování a každý může mít zdravotní problém. Já jsem třeba nikdy nebyla žádné vyžle ale nebyla jsem tlustá. Pak jsem v patnácti začala brát hormonální prášky a začala jsem pěkně kynout. A už se mě kila drží pěkných 45 let. Sice jsem se snažila pod dohledem lékařů zhubnout ale po pěti letech jsem to vzdala. Zhubla jsem pouhých 10 kg a pak nic. A to si nemyslete že jsem to šidila ani náhodou. Poctivě jsem cvičila jídlo vážila a k tomu jsem jedla to co mi předepsali lékaři. Takže každej ať je takovej jakej je a jak mu je dobře.

illenne
17. 1. 2024 • 10:44

Je to věc Haliny Pawlowské, když svůj život prožívá s tak velkou nadváhou. Pokud jí někdo v dobrém chtěl poradit a ona takto reaguje, tak ať si dělá co chce. Při dobrém vedení spolu s bypasem žaludku, lze snížit hmotnost při dodržování 1200 kalorií denně a hlavně při sebekázni desítky, ale i stovky kilogramů. Když se jede podle doporučeného jídelníčku, tak to skutečně funguje. Ale je to mimo jiné mít to srovnané v hlavě.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.