Pawlowská o Karlovi Czabanovi: O ruku mě žádá, když je mu nejhůř! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Pawlowská o Karlovi Czabanovi: O ruku mě žádá, když je mu nejhůř!

Halina Pawlowská a její přítel Karel Czaban
Halina Pawlowská a její přítel Karel Czaban  (Martin Hykl)

Trable v ráji? Po mnoha letech přátelství a devíti letech partnerství se Halina Pawlowská (67) do veselky s Karlem Czabanem (64) nežene. Ten spisovatelku o ruku požádal už několikrát, ale má to háček…

Halina nejde pro rázné slovo daleko, vždyť na své výřečnosti a originálních hláškách, si postavila kariéru. A tak i na otázku, zda bude svatba s partnerem Karlem, odpověděla jasně. „O ruku mě žádá pokaždé, když je mu nejhůř, nebo má na kahánku. Takže zatím žádná svatba nebude,“ řekla Pawlowská s humorem a nadsázkou sobě vlastní.

Halina Pawlowská

Video se připravuje ...

Jejich vztah je stále zalitý sluncem a Czaban nechyběl na křtu její poslední knihy Zájezd snů. „Jsou tam historky z mých dovolených, ale jsem spisovatelka, takže jsem si je upravila dle svého,“ přiznává se smíchem scenáristka, která si jako kmotra vybrala herce Miroslava Donutila (71) a podpořit oblíbenou spisovatelku přišlo velké množství jejích přátel.

Covid u Haliny Pawlowské: Partner v nemocnici a smrt nejlepšího kamaráda!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.