Halina Pawlowská v balíku: Na čem tolik vydělává?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Halina Pawlowská v balíku: Na čem tolik vydělává?!

Halina Pawlowská
Halina Pawlowská  (archiv)

Už čtyři roky mají Halina Pawlowská (67) a její dcera Natálie e-shop, na němž prodávají šaty pro štíhlé i korpulentní ženy. Samy si je navrhují a sklízejí s nimi obrovský úspěch. Byznys jim rok od roku vzkvétá.

„Viděla jsem díru na trhu, a tak jsme ji zaplnily. Mám radost, že je o naše šaty velký zájem,“ raduje se spisovatelka a moderátorka. Nápad vytvářet vlastní šaty pro všechny postavy dostala během pobytů v Paříži.

Halina Pawlowská v 7 pádech Honzy Dědka: Nespavost zahání počítáním milenců

Video se připravuje ...

„Zjistila jsem, že tamní šaty mají nejen velice fajn látky, ale taky ženské střihy pro všechny postavy od velikosti XS až po XXL. Zatímco u nás mám vždycky pocit, že ženy s velkými velikostmi schválně trestají – jste tlusté, tak vám dáme jenom tyhle hnusné hnědé šaty,“ vysvětlila Halina.



Přečtěte si
AHel
14. 7. 2022 • 15:44

osobitá móda na denní využití tu chybí, tleskám Vám, a ty ubožáku pod mým příspěvkem, si jdi bodnout, trapný a nevkusný a nevychovaný příspěvek...no český primitiv...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.