VELKÉ FINÁLE TVÁŘE: Nikita jako král popu! Kdo nakonec vyraje? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

VELKÉ FINÁLE TVÁŘE: Nikita jako král popu! Kdo nakonec vyraje?

Nikita jako Michael Jackson
Nikita jako Michael Jackson (VELKÉ FINÁLE TVÁŘE: Nikita jako král popu! Kdo nakonec vyraje?)

Složení finálové čtveřice letošní řady Tváře nemohlo být rozdílnější. Zpěvačka Monika Absolonová (45), vycházející pěvecká hvězda Nikita Machytková (18), zpívající moderátorka Iva Kubelková (44) a herecký bard Václav Kopta (56) už zítra zabojují o titul absolutního vítěze. Do poslední proměny dají vše a máme se opravdu na co těšit!

Náročných deset týdnů drilu mají účastnicí Tváře za sebou. Každý z finalistů už zažil v jednotlivých kolech pocit vítězství, ale zítřejší večer rozhodne! Poslední proměnu soutěžícím nevybrala šťastná ruka osudu, jako tomu bylo dosud. „Šlo o konzultaci účinkujících a tvůrců pořadu, aby skladba písní byla pro diváky atraktivní,“ sdělil deníku Aha! Vojtěch Boháček, PR koordinátor televize Nova.

Vypadni!

Talentovaná Nikita si pro tento speciální díl vybrala opravdu těžkou proměnu v popovou legendu Michaela Jacksona (†50). Zpěvačka vsadila na jednu kartu a zadařilo se! Zítra uvidíte nejlepší pěveckou i fyzickou proměnu Jacksona v historii Tváře. Machytková zazpívá legendární hit »Beat It« (v překladu Vypadni či Odprejskni) a rozloučí se ve velkém stylu. „Neskutečně mi celá Tvář utekla. Moc mě show bavila, naplňovalo mě toto prostředí, lidi, kteří tu jsou, zkrátka to bylo super,“ svěřila Nikita, o které ještě rozhodně uslyšíme!

Blesk Podcast: David Gránský promluvil o natáčení Tvoje tvář... Proč nechtěl ztvárnit Michaela Jacksona?

Video se připravuje ...

Angličtina už nikdy

Pro změnu večerní róbou a hlasem jako zvon zakončí svou soutěžní pouť Monika, jež si vybrala famózní skladbu »Never Enough« (Nebude to stačit) z filmu Největší šoumen. Celou show bojovala zpěvačka s angličtinou a statečně se s ní poprala až do finálového večera. „Tohle je moje poslední píseň v angličtině. V životě!“ smála se Monika, kterou po vystoupení dojali synové Tadeáš (6) a Matouš (3). Roztomilí rošťáci se na maminku vrhli s kytičkou a pořádným objetím. „Jsem moc ráda, že jsem tady mohla být,“ řekla zpěvačka. V koho se promění zbylí finalisté a kdo nakonec stane na pomyslném trůnu, sledujte už zítra ve 20.20 na Nově.

Komik a kráska

Finálové proměny Václava Kopty a Ivy Kubelkové zůstávají zahaleny tajemstvím. Ale podle výběru Nikity s Monikou by se dalo usuzovat, že moderátorka by mohla mít opět nějaký velmi sexy kostým a herec naopak pobavit, když minulé kolo vyhrál s dokonalým a hlavně vážným ztvárněním Eltona Johna (75).

Burešová: Sexy i těhotná!

Diváci nepřijdou ani o zbylé účastníky show, kteří předvedou komediální duety. A velmi odvážné vystoupení předvede porotkyně Eva Burešová (28), která si těhotenské bříško zakryje pouze síťovaným body a s herečkou Erikou Stárkovou (37) si zarapuje jako Beyoncé a Kendrick Lamar.

Hana Holišová poodhalila zákulisí Tváře: Čím ji rozčílila Jitka Boho?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
j.p.toman
30. 4. 2022 • 07:50

Vyraje ten nejlepší.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.