Khloé Kardashianová šla s pravdou ven: Tolik má plastik! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Khloé Kardashianová šla s pravdou ven: Tolik má plastik!

To je panečku rozdíl! Khloe Kardashianová si po všech zásazích plstických chirurgů přestává být podobná.
To je panečku rozdíl! Khloe Kardashianová si po všech zásazích plstických chirurgů přestává být podobná. (instagram / archiv )

Kdyby se vedle sebe položily fotky Khloé Kardahshianové (36) před deseti lety a ze současnosti, málokdo by řekl, že jde o jednu a tu samou osobu. Dlouhodobě se řešilo, proč estetické zákroky popírá a obličej si i nadále upravuje zkrašlovacími filtry na sociálních sítích. Prostřední sestra ze slavného klanu nyní konečně přiznala, jaké změny podstoupila a co bylo jejich důvodem.  

Slavné sestry z klanu Kardashian-Jenner se sešly ve speciálu své reality show Držte krok s Kardashianovými, kde čelily dotazům moderátora Andyho Cohena, jenž má s takovými rozhovory bohatou zkušenost. Podobné speciály totiž tvořil v rámci reality show Real Housewives of Beverly Hills (Paničky z Beverly Hills, poz. red.).  A právě ve speciálu na počest úspěšné reality show Kardashianových dostal odpověď na otázku, s níž si někteří lámali hlavu.

Jak informoval web Super.cz, přiznala Khloé plastiku nosu a injekce, které ovšem neobdahovaly botox. Prostřední Kardashianka se nikdy netajila tím, že měla kvůli svému vzhledu komplexy. Od svých starších sester, Kourtney (42) a Kim (40), se lišila, a dokonce jednou vyvstaly spekulace, zda je skutečně jejich sestra. To Khloé pochopitelně na sebevědomí nepřidalo…  „Při foceních jim vždycky dávali stojany plné šatů, mně tak tři, čtyři kousky. Nikdo se s tím neobtěžoval, protože mě stejně strkali do pozadí,“ přiznala ve speciálním vydání reality show.

Khloe Kardashin nezvládla zabrzdit na nestabilním povrchu a rozplácla se

A proč Khloé plastiku nikdy nepřiznala? Údajně ji tuto otázku nikdy nikdo nepoložil. Khloé se tak zřejmě málokdy dívá na komentáře pod svými fotografiemi, kde lidé její vzhled neustále diskutují. „Podstoupila jsem plastiku nosu a všechny to hrozně štve, protože o tom nemluvím. Nikdo se mě na to ale nikdy nezeptal. Ty jsi první moderátor, který to udělal,“ vysvětlila.

Podívejte se, jak vypadala Khloé Kardashian dříve:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.