Změny nekončí: Bývalý Ken chce mít dělohu a dítě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Změny nekončí: Bývalý Ken chce mít dělohu a dítě!

Jessica Alves
Jessica Alves (archiv)

Jedná se zřejmě o nejznámější osobu, která propadla plastikám. Kdo si však myslel, že si bývalý Ken Rodrigo Alves, dnes Jessica Alvesová (38), dá pokoj, má se na velkém omylu. Živá Barbie se připravuje na transplantaci dělohy a chce být maminkou.

Šlo by tak o první trans ženu, které by byla děloha transplantovaná. Leckdo může nad tímto rozhodnutím kroutit hlavou, pravdou však je, že zákrok je to velmi náročný. Po veškerých zásazích do kůže ale Jessice již otrnulo a operaci hodlá podstoupit. Transplantaci se rozhodla uskutečnit v rodné Brazílii. „Jsou tam velice šikovní doktoři, kterým by se to mohlo podařit. Operace je proveditelná, v podstatě se neliší od té, kterou podstupují biologické ženy,“ svěřila se Alvesová britskému Daily Mail.

Jakmile bude děloha na svém místě, přistoupí Jessica k finálnímu kroku-umělému oplodnění. Ani v této fázi ovšem nemusí mít vyhráno. O asistované reprodukci u trans lidí se totiž moc nemluví. Úspěšnost je tak vlastně nejasná.  „Moc zpráv o tom není, někdo si tím možná úspěšně prošel, jen se o tom nemluví,“ ujišťuje se Jessica, jak napsal deník Blesk.

Živý Ken, současná Barbie litovala návštěvy Česka: V Praze mě zohyzdili a zneužili!

Video se připravuje ...

 

A jak by měl vypadat ideální tatínek? Ani v tomto případě nebyla Jessica ohledně svých plánů diskrétní. Dárce by ráda našla skrz reality show, kterou by měl vysílat Netflix. „Z každé země vyberu toho nejlepšího nápadníka a všechny je přivezu do velké vily ve stylu pořadu Love Island. Poté vyberu vítěze,“ vysvětlila Jessica Alvesová. Takovou reality show tedy svět ještě neviděl…

Jak tom byl umělý "Ken" Rodrigo, současná Barbie Alvesová s penisem po operaci v Praze?

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.