Tohle se Daře nepovedlo! Přestáváte si být podobná, míní fanoušci | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Nová plastika Dary Rolins: Přestáváte si být podobná, tvrdí fanoušci

Po operaci nosu v Kyjevě se Dara Rolins může konečně po patnácti letech opět nadechnou levou nosní dírkou.
Po operaci nosu v Kyjevě se Dara Rolins může konečně po patnácti letech opět nadechnou levou nosní dírkou. (instagram / archiv )

Zpěvačka Dara Rolins (48) je známá tím, že o sebe ráda pečuje. Menší chirurgickou úpravu se rozhodla podstoupit loni na podzim, kdy odjela do Kyjeva, aby si nechala srovnat již dříve upravený nos.

Po 15 letech se totiž zpěvačce začala bortit nosní přepážka, tudíž bylo třeba ji srovnat. Pro kliniku v Kyjevě se Rolins rozhodla z prostého důvodu. Zpěvačka o nápravu usilovala delší dobu, ale bohužel se neobjevil nikdo, kdo by jí s problémem pomohl.  „Nikdo ale neměl odvahu můj problém řešit tím, že by do operace šel. Operovat nos je skutečně téměř hodinářská práce,“ svěřila se Dara Rolins deníku Blesk.

Nyní se opět může svobodně nadechnout a je spokojená. Ačkoli si sama výsledek pochvaluje, fanoušci na sociálních sítích stejný názor nesdílí. Jakmile se zpěvačka se staronovou úpravou pochlubila, sledující se do ní na jejím instagramovém účtu pustili.

Dara Rolins po plastice nosu v Kyjevě: "Konečně zase dýchám levou nosní dírkou"

Video se připravuje ...

„Už si přestáváte být podobná. Ach jo. Taková škoda,“ tvrdí jedna fanynka. „Darinka ztrácí svou podobu, bejvávala krásná svou přirozeností. Škoda, škoda,“ přidala se další. Někteří svůj názor vyjádřili rázněji než jiní. „Ten nos je na reklamaci.. Bych chtěla vědět, kdo to zpackal, abych se tomu dotyčnému vyhnula,“ prohlásila rozhořčená fanynka. Třebaže se fanouškům kosmetická úprava nezdá, důležité je, že je s prací spokojena především zpěvačka.

I ti nejbohatší šetří: Za co Dara Rolins tentokrát odmítla dát statisíce?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
lekno
24. 1. 2021 • 21:00

Byla to nehoda na silnici. Pokud mám pravdivé informace, ten pán vyjel do protisměru a neměl helmu na hlavě. Kdyby ji měl, možná by ještě žil.. Neudělala to záměrně, tak by se nemělo psát, že ho zabila. To platí, když někdo někoho zabije úmyslně.. Takové nehody se múžou stát kde-komu a taky se stávají. Myslím, že Daru to trápí dodnes i když o tom nemluví a není právě taktní ji tohle neštěstí furt připomínat. Jakoby byla nějaký sadista, kterého těší, že někoho sprovodil ze světa. Není svatice, ale vrahem také není..

mbmb
24. 1. 2021 • 10:39

A o předělání mozku neuvažuje nikdo.po nějakém úrazu ok ale hi hi Vondráčková h. Je prostě stará nic nepomaha

britva
24. 1. 2021 • 10:31

to je ta, co zabila toho pána na motorce

aveneta
24. 1. 2021 • 09:38

Takové "vylepšování" je k úsměvu....ikdyž tomu věnuje miliony, tak jí čeká to co každého člověka. Není nad to žít normální život, stárnout s grácií !!!!!

honzina
24. 1. 2021 • 08:36

Nechápu, proč tyhle rádobyumělkyně mají potřebu se fotit bez hadrů a být plastické jako barbie. Mají to zapotřebí??? Nebo ze sebe v 50 chtějí dělat diblíky???? Holky, věk stejně nezastavíte i kdybyste dali za plastiky miliardu!!!!!! Ono stárnout se dá i bez plastik a s grácií!!!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.