Svět puká závistí! Češi našli nejvzácnější relikvii dějin | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Rytmus to nebyl! Kdo Daře Rolins ublížil nejvíc?

Daru Rolins
Daru Rolins (Instagram)

Když se po několika letech rozešla se slovenským rapperem a ten se zanedlouho oficiálně přiznal k moderátorce Jasmině Alagičové (31), mělo se za to, že je to pro zpěvačku citlivé místo i téma k hovoru. Jenže Patrik Vrbovský (43) byl pro Daru prý už uzavřenou kapitolou. Mnohem více ji zranil někdo úplně jiný.

Nový chlap a Dara, to je téma, které se řeší od rozchodu s Rytmusem neustále. „Na základní potřeby nepotřebuji mít někoho oficiálního, s kým se každé ráno budu budit. To jsem zažila a v určité chvíli to přestalo přinášet kouzlo. Proto jsme se s Patrikem rozešli. V klidu jsme se dohodli, že víc nechceme a že stačilo,“ přiznala zpěvačka v uplynulém roce pro časopis Marie Claire.

Dara Rolins po plastice nosu v Kyjevě: "Konečně zase dýchám levou nosní dírkou"

Video se připravuje ...

Dále se rozpovídala o tom, kdo jí v životě uštědřil mnohem silnější zásah. „Víte, kdo mi fakt zlomil srdce? Matěj. (Matěj Homola, se kterým má zpěvačka dceru Lauru) Byl v mém životě jediný a hrozně mě to tenkrát bolelo. Byla to pro mě ohnivá láska, a proto mi náš rozchod tak moc ublížil,“ podělila se Rolins o svou bolestnou zkušenost v uvedeném magazínu.

Vztah zpěvačky a frontmana skupiny Wohnout se rozpadl poté, kdy na Matěje Homolu praskla nevěra, při níž ho paparazzi bohužel načapali in flagranti. Takovou zradu už Dara bohužel nevydýchala.

I ti nejbohatší šetří: Za co Dara Rolins tentokrát odmítla dát statisíce?

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Uživatel_5495612
22. 12. 2020 • 17:16

Mňoukanie mám dobré na paměti, to bolo. Ked nie zpěv, prichadza osobna historia. To je.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.