Když láska bolí! Napsal dopis, že chce ukončit život, šokuje Dara | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Když láska bolí! Napsal mi dopis, že chce ukončit život, šokuje Dara

Dara Rolins
Dara Rolins (Evropa 2)

Zpěvačka se rozpovídala o svých peripetiích s opačným pohlavím v talk show Honzy Dědka. Dle webu Prima Ženy možná už v jejím dětství přišla předzvěst toho, že to nebude mít s muži v životě jednoduché.

„Jeden chlapec byl do mě natolik zamilovaný, až mu můj táta musel vysvětlit, jestli se nezbláznil. Napsal mi dopis, že chce ukončit svůj život, a nechal mi klíčky od svého auta ve schránce. Ale mně tenkrát bylo deset, neměla jsem ani řidičák. Můj táta šel za tím chlapcem domů, dal mu pár facek, aby se vzpamatoval, a pak ho zaměstnal,“ vzpomíná Dara na jednoho z prvních labilních ctitelů.

Dara Rolins: Šaty, ve kterých jsem poprvé zpívala s Gottem, má maminka v mauzoleu:

Video se připravuje ...

Nevyšel jí ani vztah s otcem její dcery Laury Matějem Homolou. Po rozchodu s rapperem Rytmusem zůstává oficiálně sama. „Muže miluju, teď teda žádného konkrétně víc. Nemám po boku žádného partnera,“ přiznala Honzovi Dědkovi a prozradila, jací muži se jí líbí. „Baví mě zajímaví týpci. Matěj (Homola, otec její dvanáctileté dcery Laury – pozn. red.) po mně nechtěl nic. Ale měli jsme rozdílné světy, a i když jsme se je snažili přiblížit, pořád byly hodně vzdálené,“ připustila.

Jako příklad třeba uvedla společné trávení volného času: „Ani na dovolené to moc neswingovalo. Dokonce jsem si koupila i ruksak a sbalila jsem se do něj na měsíc. Jeli jsme do Mexika. To jsem vybrala já, říkala jsem si, že se přiblížím jeho světu, on miluje Indii, a trochu mému světu, já miluju Ameriku. Tak se mi zdálo, že to by mohlo fungovat, ale on třeba nechtěl do hotelu, a já jsem zase nechtěla spát pod širákem s ruksakem pod hlavou. A když jsem si ten hotel vydupala, ležel na zemi. Ale já ho za to obdivuju, Matěj je svůj, je to frajer,“ dodala přesto s neskrývaným obdivem.

Dara Rolins: Kdo může za to, že tak září? Láska je všude kolem mě!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
20. 10. 2020 • 22:32

to: kristinn !
Slovenský tisk je pro tebe žumpa? Co tady meleš o záchodech ! Kopeš do vlastních řad! Nebýt mě, tak fůru věcí o Slovensku ani nevíš, když jsi věčně naložená v českém bulváru.

kristinn
20. 10. 2020 • 13:20

Bello, už som pochopila, odkiaľ máš toľko infošiek o celebritách.Zrejme im chodíš hajzle pucovať.Na celé upratovanie to nevyzerá, nestíhala by si.

-bello-
20. 10. 2020 • 12:56

Darinka je z těch ženských, které denně kontrolují % svého tělesného tuku a ani s odpadky nevyleze nenalíčená / vím to/ Homola nemusí až tak chválit! .
Začetla jsem se do slovenského tisku okolo jména Gamboš-Rolins a udivilo mě, jak teprve až komunisté udělali pořádek a aby byl vůbec nějaký přehled zakázali tomuto etniku měnit si na matrice příjmení, jak na běžícím pásu, kdy se stávali nedoh­ledo­vatel­nými­..Jak je to po 1989 nevím.
Ale Dara je jak Gambošová, tak Rolins, její táta se z Gamboše stal Rolins.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.