Dara po kritice své postavy nedepkaří: Takhle setřela rejpaly! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Dara po kritice své postavy nedepkaří: Takhle setřela rejpaly!

Dara Rolins
Dara Rolins (Instagram: Dara Rolins)

Dara Rolins (48) je známá tím, že ráda cvičí a chlubí se pak na Instagramu vysekanou postavou. Někteří fanoušci jsou toho názoru, že už je však zpěvačka až moc hubená a měla by se nad svým tělem zamyslet. Dara těmto lidem poslala jasný vzkaz.

„Zdá se mi, že jsi nějak moc zhubla. Kdybys trošku přibrala, tak bys vypadala lépe,“ napsal jeden ze sledujících slovenské divy a další uživatelé s ním souhlasili. Dara Rolins se na tyto komentáře rozhodla reagovat videem, ke kterému přidala jasný vzkaz!

„Dávám sem tohle videjko naschvál pro ty, kteří mi vyčítají, že to s tou váhou přeháním, a doporučují mi víc papat. Fotka je často relativní, záleží na úhlu pohledu, světle a na tom, jak se postavím. Ale videjko je autentické (i se zelenými vlasy z chlóru v bazéně). Myslím, že každý máme svou pohodlnou váhu, přiměřenou své výšce (věk bych sem ani nepletla, protože věta “na svůj věk vypadáš super" mě vždycky zabijí). Jsou jen dvě možnosti. Starat se o sebe, řešit jako, co a kdy - nebo “mít v p ...". Nic mezi tím. Ani peníze, čas ani věk s tím nemá nic společného,“ sdílela s uživateli Instagramu podle Blesku Dara, která je se sebou spokojená a nehodlá se kvůli druhým měnit.

I ti nejbohatší šetří: Za co Dara Rolins tentokrát odmítla dát statisíce?

Video se připravuje ...

Dara Rolins po plastice nosu v Kyjevě: "Konečně zase dýchám levou nosní dírkou"

Video se připravuje ...



Přečtěte si
amej
14. 12. 2020 • 12:44

Je dobrá, že na sobě tak maká. Ale pravda je ta, že jak ženská stárne, měla by mít nějaké to kilečko ( neříkám, že moc) navíc, jinak se jí to podepisuje na obličeji, a to paradoxně právě těm, které tak cvičí. Takže, pak je to sice postavička jako lusk, ale tvářička indiánské stařenky....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.