Kim Kardashian odvádí pozornost: Zničila šaty Marilyn Monroe! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Kim Kardashian odvádí pozornost: Zničila šaty Marilyn Monroe!

Kardashianka má průšvih za 288 milionů! Poničila slavné šaty Marilyn Monroe?
Kardashianka má průšvih za 288 milionů! Poničila slavné šaty Marilyn Monroe? (Profimedia.cz, Reuters, Instagram)

Tento nápad zřejmě nestál za to. Americká celebrita Kim Kardashianová (41) rozzlobila mnoho lidí – sběratelů, historiků módy i fanoušků Marilyn Monroe (†36).

Do ikonických šatů, v nichž herečka před 60 lety zpívala Happy Birthday prezidentovi J. F. Kennedymu (†46), se Kim na módní akci roku Met Gala sice nějak narvala, ale dopadlo to katastrofálně. Šaty jí byly zkrátka malé a nepomohlo ani to, že během tří týdnů shodila přes 7 kg. Na internetu stále přibývá fotek, které ukazují rozdíl ve stavu šatů před výpůjčkou a po jejich vrácení do muzea.

Kim Kardashian šokovala ve Vatikánu!

Video se připravuje ...

Třeba chybějící krystaly, natrženou látku podél zipu či rozdrbané ramínko. Přitom Kardashianová v ikonické róbě jen prošla před fotografy a hned se převlékla do repliky. I to stačilo... A když nyní zkázu ikonické róby začal řešit celý svět, Kim se snaží odpoutat pozornost od skandálů novými fotkami ve spodním prádle její značky SKIMS...

V roce 2016 šaty koupilo muzeum kuriozit v Hollywoodu za víc než 5 milionů dolarů (v přepočtu 144 milionů korun), teď si je cení na dvojnásobek.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.