Nepřehání to Kourtney Kardashianová? Pořád spí s dcerou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 3. května 2024

Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav

Nepřehání to Kourtney Kardashianová? Pořád spí s dcerou!

Když byla ještě malá holčička... Teď už je to slečna před pubertou.
Když byla ještě malá holčička... Teď už je to slečna před pubertou. (Foto Instagram, ara)

Je to pořád maminčina holčička. I když je otázka, zda je to ještě normální… Kourtney Kardashianová (43) se svěřila, že spí s dcerou v jedné posteli. Nebylo by na tom nic zvláštního, kdyby Penelope za pár týdnů neslavila 11. narozeniny!

Vztah mámy s dcerou bývá něco, co nejde slovy ani popsat. A Kourtney si ho zřejmě snaží udržet stůj co stůj. Nedávno se totiž herečka a influencerka pochlubila, že s ní její Penelope (10) i nadále spí v jedné posteli.

Svatba Travise Barkera a Kourtney Kardashian

Video se připravuje ...

Propustka k manželovi

„Od narození se mnou spala každý den. Nevím, proč bych to měla měnit, když to zatím stále sama vyžaduje,“ prohlásila Kardashianová s tím, že nemá obavu, že by dítě přehnanou péčí rozmazlila. „Je to moje mladší já, úplně se v ní vidím,“ vysvětlila. „Takže vím, že bude mít ostré lokty, a nemusím o ni mít v životě strach.“ Výjimku ze společné noci prý Penelope udělá, když u ní přes noc zůstává nějaká kamarádka. Občas také mámě dovolí přespat u manžela Travise Bakera (46). Přestože se Kourtney za Travise provdala už v květnu, stále žijí odděleně.

„Je to kvůli dětem. Chceme, aby se cítily pohodlně a aby žily ve svých domovech, jak jsou zvyklé,“ dodala Kardashianová. A vždy ráno po 6. hodině vyráží k manželovi domů, aby si spolu dali kávu nebo čaj. Společný domov zatím není na pořadu dne. Kromě Penelope má totiž Kardashianka z předchozího vztahu ještě syny Reigna (7) a Masona (12), Travis zase dceru Alabamu (16) a syna Landona (18). Stěhování by tedy bylo poměrně dost náročné.

Svatba Travise Barkera a Kourtney Kardashian

Video se připravuje ...

Její další úchylky

● Byly časy, kdy vážila 43 kg. Nejedla prý kvůli toxickým vztahům, které měla nejen s bývalým partnerem, ale i svou nejbližší rodinou. Teď viditelně přibrala, protože (zatím neúspěšně) prošla několika cykly umělého oplodnění.

● Travise Bakera si vzala hned natřikrát. Poprvé se neoficiální obřad konal v Las Vegas, druhá oficiální veselka se odehrála v milionářské čtvrti v Santa Barbaře. A nakonec si ještě řekli své ano na rautu značky Dolce & Gabbana v italském Portofinu. Asi do třetice všeho dobrého…

● Než se vzali, absolvovala Kourtney ayurvédskou očistu, která zahrnovala i několikatýdenní sexuální půst. Abstinence prý páru prospěla. „A mně taky. Jsem teď mnohem citlivější, konečně mám city a pořád teď brečím,“ dodala celebrita.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.