Kopírka Kardashianová: Došly nápady? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Kopírka Kardashianová: Došly nápady?

Kim Kardashianová schytala za vynesení šatů po Marilyn Monroe drsnou kritiku
Kim Kardashianová schytala za vynesení šatů po Marilyn Monroe drsnou kritiku (archiv Blesku, Reuters)

Svět showbyznysu si žádá hlavně originalitu. Jsou ale i tací, kteří se z nějaké výjimečnosti nehroutí – třeba taková Kim Kardashianová (41). Do společnosti často »recykluje« modely, které už před ní oblékly jiné hvězdy. Nač si lámat hlavu s tím, co na sebe, když tohle v minulosti fungovalo?

Ne že by někdejší modelka, podnikatelka a influencerka Kim Kardashianová (41) neuměla zaujmout! Sem tam se oblékne do něčeho, co všem vyrazí dech. Když ale fantazie dochází, nezbývá než vsadit na starou dobrou klasiku. Tu obšlehne obleček od Madonny (63), tu zase od kolegyně Naomi Campbellové (51), a to, že se o ní v kuloárech bude šuškat, má zaručené. Naposledy tahle hvězdička vzbudila rozruch minulý týden, když oblékla stejné šaty jako Marilyn Monroeová (†36) v roce 1962.

Kim Kardashian šokovala ve Vatikánu!

Video se připravuje ...

Minulé pondělí, ples Met Gala. Po červeném koberci se prošla ve flitrových zlatých šatech za 5 milionů dolarů, v nichž v roce 1962 zpívala Marilyn Monroeová k narozeninám prezidentovi J. F. Kennedymu. Klasika, která neomrzí. A navíc i nadchne, protože všichni přítomní se oprávněně podivovali nad tím, jak je možné, že kyprá Kardashianka oblékne model po poměrně štíhlé hvězdě stříbrného plátna. „Vždycky jsem si myslela, že Marilyn byla mimořádně tvarovaná. Takže jsem plakala, když jsem ty šaty nemohla obléknout,“ přiznala se Kim s tím, že musela bleskově zhubnout 7 kilo. „Dvakrát denně jsem se oblékala do zapařovacího oblečku a běhala v něm na pásu. Kompletně jsem vysadila cukr a sacharidy a jedla převážně rajčata a bílkoviny,“ dodala svůj nezdravý recept na štíhlý pas. Doporučujeme nezkoušet!

Kim Kardashian a Kanye West se proletěli soukromým Jumbo Jetem. Stálo to skoro 5 milionů



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.