Sexy Zendaya (26) odhalila bříško: Nevpustili ji do restaurace! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

Sexy Zendaya (26) odhalila bříško: Nevpustili ji do restaurace!

Zendaya
Zendaya (Profimedia)

Den poté, co dokonale oslnila na slavnostním otevření nového luxusního hotelu Bulgari v Římě, utrpěla herečka Zendaya (26) ve Věčném městě ponižující ostudu.

Ani její sláva a půvab totiž nepomohly hvězdě k tomu, aby ji vpustili do vyhlášené luxusní restaurace Terrazza Borromini! Ta má totiž striktní dress code a ten se vůbec neslučoval s kouskem látky (s topem), kterým měla kráska omotaná ňadra.

Zendaya na premiéře Spider Man

Video se připravuje ...

Vadil hlavně zcela odhalený pupík. Spider-Manova filmová i reálná přítelkyně se chvíli s personálem dramaticky dohadovala, že má přece rezervaci, leč ten zůstal neoblomný a hvězda musela se svým doprovodem večeřet v protější pizzerii...

DUNA exkluzivně: Rozhovor s hvězdami a ukázky očekávaného trháku z dalekých světů

Video se připravuje ...



Přečtěte si
AHel
15. 6. 2023 • 08:51

To ráda slyším, že existují ještě někdě na světě místa, kde polonahé lidi do restaurací nepouští. Škoda, že to není i u nás. Chlapi bez trička jen v kraťasech v Praze to je děs! polonahé holky ale i dámy, to se hodí na pláž nebo do zadní části parků. Prima info.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.