VŠECHNO JE JINAK! Prasklo tajemství Brodské | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

VŠECHNO JE JINAK! Prasklo tajemství Brodské

Tereza Brodská
Tereza Brodská (Karel Kopáč)

Před nedávnem herečka Tereza Brodská (55) mnohé překvapila svou novou image, za kterou obdržela pochvalné komentáře. Nyní je ale opět vše jinak. Herečka navíc překvapila dosud neznámou informací.

Výrazně světlejší vlasy herečce Tereze Brodské lidé vesměs chválili. Jedna z instagramových sledujících ji ale svým komplimentem obzvlášť překvapila. „Bylo to kouzelné, když mi paní napsala: »Vy jste celá Alenka Schillerová z ANO«,“ zavzpomínala Brodská, jež svou fanynku upozornila, že bývala ministryně financí její inspirací při volbě nového účesu nijak nefigurovala. „Tak to, milá paní, nebyl úplně můj záměr,“ odvětila tehdy pobavená Brodská.

7 pádů Honzy Dědka: Brodská zavzpomínala na dětství, prozradila, co způsobilo svár mezi nejlepšími kamarádkami Brejchovou a Jiráskovou

Video se připravuje ...

Po několika týdnech má ale herečka image, na kterou jsme u ní zvyklí, zpět. „Zesvětlení vlasů, tedy změna na Alenku Schillerovu, byl jen takový experiment, který byl pozitivně vnímán. Potěšilo mě to. Ale jinak jsem už zase ve své tradiční vizáži,“ vysvětlila Brodská serveru ŽivotvČesku.cz. Přeci jen ale ještě překvapila jednou osobní informací.

Tereza Brodská mluví o své knize Moje máma Jana Brejchová

Video se připravuje ...

Poznávacím znamením herečky jsou mimo barvy i vlasy rovné. Kdyby ovšem vynechala jeden krok při jejich úpravě, rázem je vše jinak. „Nikdo neví, že ve skutečnosti mám vlnité vlasy. Pokud si je nevysuším fénem, tak mám lokny. Velmi vlnité. A nevím po kom, to je taková moje osobní záhada. Maminka se celý život odbarvovala a tatínek měl krátké vlasy, nikdy neměl dlouhé, takže těžko mohu určit po kom vlnité mám,“ dodala Tereza Brodská.



Přečtěte si
Dianthos
12. 6. 2023 • 23:36

Ty přírodní, vlnité vlasy, jí velmi sluší.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.