Realita Brodské: Spadlá víčka, pytle pod očima a skvrny na tváři | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Realita Brodské: Spadlá víčka, pytle pod očima a skvrny na tváři

Tereza Brodská bez retuše!
Tereza Brodská bez retuše! (Instagram)

Pětapadesátiletá herečka očividně razí na sítích zcela opačný trend. Zatímco se většina lidí chlubí retušovanými selfíčky, Tereza Brodská ukázala realitu! 

„Tak jsem si říkala, jestli sem tuhle fotku dát, protože většina lidí mě radši vidí nalíčenou, s vycpaným dekoltem, ale to bylo v rámci natáčení a role. Jsem ráda, že už tam ty gelové placky nemusím mít. Prostě, oblíbenější fotky jsou ty, kde je člověk na pohled v lichotivějším světle, než jaká je realita. A to si myslím, že není tak úplně v pořádku. Realita by měla být i tady,“ napsala pod svou fotku Tereza Brodská.

Tereza Brodská bez retuše!

7 pádů DNES: Brodská zavzpomínala na dětství

Video se připravuje ...

„A ano, když nepoužiji řasenku, tak už mám ve svém věku spadlá víčka, pod očima pytle, a když svítí slunce, tak mám na obličeji pihy a vylezou ty mrchy pigmentové skvrnky! Ale čert to vem. Tohle jsem já. Berte, nebo nechte být. Ještě že to světlo ranní bylo dnes milosrdnější než jindy,“ dodala "statečná" herečka na Instagramu. „Vy budete krásná i v devadesáti. To charisma prostě nezmizí. Bez pih, ale i s pihami, se skvrnkami i bez nich,“ aplauduje pod snímkem nejedna z hereččiných sledujících. 

Vztahy Brodských: Kdysi je spojil jen alkohol!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
vigela
30. 5. 2023 • 06:34

Je hezká, sympatická, mám ji ráda.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.