Perkausová kost a kůže: Vše kvůli nemoci syna | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Perkausová kost a kůže: Vše kvůli nemoci syna

Perkausová se ztrácí před očima
Perkausová se ztrácí před očima (Archiv Blesku)

Moderátorka Eva Perkausová (29) je štíhlá jako lunt. Do formy se přitom dostala raketovou rychlostí, jen pár měsíců po porodu vypadá snad lépe než kdy předtím. Zázračná dieta? Kdepak! Může za to do jisté míry i nemoc syna. 

Jen několik měsíců po porodu se u malého začaly projevovat alergie. „Nikdy jsem se neomezovala v jídle, miluju jídlo, nikdy nebylo nic, co bych nejedla, jen posledních pár měsíců, tím, že je ještě kojený, tak se musím hlídat i já,“ prozradila pro Super.cz Perkausová.

Perkausová s manželem na Miss: Evu hlídala ochranka!

Video se připravuje ...

Moderátorka své dokonalé křivky aktuálně ukazuje na dovolené u moře, kam se vydala i s malým ve víře, že slaná voda zlepší jeho zdravotní stav. Do vody se však osmiměsíčnímu miminku zatím moc nechce. 

„Na to, jaký jsem já milovník moře, Kilián vypadá, že zatím není, proto jsme mu sem dali bazének, do kterého dáváme mořskou vodu. Když ho vezmu do moře, tak vidí vlny a myslím, že se jich trochu bojí,“ dodala. 

Perkausová v Kápni božskou o škatulatech na Primě: Ta křivda mě zasáhla!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.