Perkausová se vyprsila a... Schytala to od maminky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 3. května 2024

Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav

Perkausová se vyprsila a... Schytala to od maminky!

Eva Perkausová
Eva Perkausová  (instagram.com)

Tak tohle Eva Perkausová (29) nečekala! S manželem Ivanem (40) a synkem Killianem si užívá dovolenou v Turecku, ale zvládá fotit i sexy fotky. S tou poslední, z pláže, ovšem tvrdě narazila u své maminky.

Společnou dovolenou si rodinka užívá v luxusním resortu u moře. I když je malému synovi teprve osm měsíců, zvládá to výborně. Dokonce ráno vstává o dost déle než jeho rodiče. „Už to není tak, že nás ráno budí dítě. Čekáme my, až se milostivý vzbudí,“ tvrdí Eva, která nezapomíná na své fanoušky na sociální síti a pravidelně je zásobuje svým tělem v bikinách.

Perkausová s manželem na Miss: Evu hlídala ochranka!

Video se připravuje ...

Jednu z nich poslala i své mamince, která dceru rozhodně nešetřila. „Posílám mámě fotku: Co myslíš ta fotka, je v pohodě ? Máma: Nemáš na ní vůbec krk. Já: tak příště bude s krkem no... Dobré ráno,“ pochlubila se rozhovorem s mamkou vnadná blondýnka. Vzhledem k tomu, že se všichni stejně kochají hlavně pohledem na Eviny vnady v bikinách, byla maminka Evy zbytečně kritická.

Perkausová v Kápni božskou o škatulatech na Primě: Ta křivda mě zasáhla!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.