Zbytečný vyhazov pro Laškovou: Perkausová o druhém dítěti | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Zbytečný vyhazov pro Laškovou: Perkausová o druhém dítěti

Eva Hecko Perkausová odpovídala na dotazy fanoušků.
Eva Hecko Perkausová odpovídala na dotazy fanoušků. (Instagram)

Ačkoli mnozí diváci uvítali brzký návrat Evy Perkausové (28) na obrazovky, oblíbená moderátorka Gabriela Lašková (33) k jejich smůle nečekaně skončila. Vedení televize nakonec rozhodlo, že si ponechá dvojici Šebrle - Porupková a Evu nově přiřadí k Petrovi Suchoňovi. Teď se ale ukazuje, že vše bylo možná zbytečné. Perkausová prozradila cosi o dalším miminku. 

Evě Perkausové mateřství neuvěřitelně svědčí a vše spolu s prací zvládá levou zadní. Protože má doma manžela, který se o malého Kiliana dokáže skvěle postarat, nemusí se spoléhat ani na chůvu nebo hospodyni.

Perkausová drsně o vztazích Šebrleho: S kolika ženami vlastně chodí?!

Video se připravuje ...

„Od porodu u nás žádná paní na úklid nebyla. Všechno obstarávám sama. Vaření, praní, uklízení, žehlení, vytírání a všechno možné dokola,“ prozradila na dotazy fanoušků na Instagramu a dodala: „S jedním miminkem se to dá, se dvěma si to upřímně neumím představit. Klobouk dolů před maminkami, které to samy zvládají...“ 

Možná, že ale nebude trvat dlouho a rodina Heckových rozšíří řady. Eva se totiž netají tím, že by další dítě určitě chtěla, dokonce nepřímo potvrdila, že patrně i brzy, jelikož se rozhodla, že nebude prodávat ani miminkovskou výbavičku. Bude za ni Prima brzy zase hledat náhradu? 

Sexy Perkausová přiznala přítele! Proč ho rok tajila?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ELLA Průšová
5. 8. 2023 • 21:12

KV, tak to jste měla zapřáhnout taky manžela! Nevylívejte si tu vztek na moderátorkách, jsou obě fajn! Já prala pleny, taky v ruce, ale neurážím tady k vůli tomu druhé!!

Karel Handl
1. 3. 2023 • 20:09

A kdo bude otec?

Alva
1. 3. 2023 • 15:08

Paní Květoslavo, naprosto s Vámi souhlasím, přesně tak to bylo, vařili jsme dětem domácí stravu, přesně jste to popsala, doma jsem byla také rok, u druhého necelé dva, protože penízky nebyly, ale nikdy jsem nebrečela a na jesle nedám dopustit, měla jsem fantastické.

Kadly
1. 3. 2023 • 15:01

Tak tak, ať si má třeba tři

Květoslava Velanova
1. 3. 2023 • 13:47

Paní Lašková je moc hezká a milá žena a vyhazov si nezasloužila. Paní Perkausová by se měla raději doma starat o dítě. Místo toho se stará o věci,do kterých jí nic není, např. s kolika ženami chodí pan Šebrle. Ať si zamete před vlastním prahem. Chce mít druhé dítě,tak ať se o to snaží a neprudí. Se dvěma dětmi si to ale nedovede představit, jestli to zvládne. Já měla dvě děti, plíny z textilu jsem vyvářela v hrnci na plotně , automatickou pračku jsem neměla ani pomocníky v domácnosti, mixéry, kávovary, roboty, a vše jsem zvládala " levou zadní. Od prvního dítěte jsem šla do práce , když mu byl rok, s druhým dítětem jsem byla doma 4 roky.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.