Návrat Perkausové odnesla Lašková: Kývla Gábina na nový job? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Návrat Perkausové odnesla Lašková: Kývla Gábina na nový job?

Gabriela Lašková
Gabriela Lašková (Jan Tůma)

Zemětřesení v TV! Diváci sice jistě rádi uvítají zpět moderátorku Evu Hecko Perkausovou (28), která se vrací po porodu zpět na scénu, zároveň se ale dost možná budou muset rozloučit s Gabrielou Laškovou (33). Vedení totiž rozhodlo, že vedle bývalého partnera Evy, Romana Šebrleho (48), zůstane i nadále Soňa Porupková (32) a Perkausová vytvoří nový tandem s Petrem Suchoněm (38). 

Roman Šebrle se dokázal se svou současnou partnerkou Soňou Porupkovou neuvěřitelně sehrát. Všímají si toho i diváci, kteří nám k výkonům Soni a Romana posílají spoustu pozitivních vzkazů,“ objasnil důvody PR konzultant televize pro eXtra.cz Matěj Štýs.

Perkausová ale též patří mezi oblíbené tváře, které ke zprávám jednoduše patří. Černý Petr proto padl na Gabrielu Laškovou. I přestože volba prý nebyla vůbec snadná. 

Perkausová drsně o vztazích Šebrleho: S kolika ženami vlastně chodí?!

Video se připravuje ...

Televize se ale rozhodla, že Lašková nepůjde od válu úplně. „Gabriela Lašková dostala nabídku na jinou moderátorskou pozici a budeme rádi, když zůstane nadále důležitou členkou týmu," potvrdil dále Štýs. 

Podle Blesku dostala Gábina nabídku na moderování Showtime. „Zatím jsem nic neodmítla, ale víc k tomu v tuhle chvíli říct nedokážu,“ reagovala v SMS zprávě očividně zaskočená Lašková.

Eva Hecko Perkausová se dojemně rozloučila s Hlavními zprávami na Primě

Video se připravuje ...



Přečtěte si
honzina
25. 2. 2023 • 16:03

Naprosto s vámi souhlasím, a nechápu, proč byla odejita paní Lašková, když Perkausovou zaskakovala Porupková. A navíc mají v Primě tolik drzosti, že moderátorku( velmi dobrou) strkají moderovat bulvár, hnus!!!!! Paní Perkausová by se měla chytit za nos. Nechápu, proč odchází od tak maličkého miminka, když peníze za tím nejsou, jedině, že chce opět být viděna, potom ovšem nevím, proč si pořizovala dítě, když od něj utíká do práce.

Uživatel_5556005
19. 2. 2023 • 12:21

Souhlas s AHel

AHel
17. 2. 2023 • 11:48

Porodí děti a utíkají od nich. Upozadí dítě, kvůli svému egu, no aby jí to jednou klouček nespočítal. děti potřebují lásku, tu matčinu. Jsem v šoku, určitě paní Eva nepotřebuje peníze, takže to bude sláva, moc a ukojení vlastního ega, no nazdar.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.