Porod Evy Perkausové: Rodila jsem 31 hodin! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Porod Evy Perkausové: Rodila jsem 31 hodin!

Eva Hecko Perkausová odpovídala na dotazy fanoušků.
Eva Hecko Perkausová odpovídala na dotazy fanoušků. (Instagram)

Moderátorka Eva Hecko Perkausová (28) má sice plné ruce práce s šestitýdenním chlapečkem Killianem, i tak si ale našla čas a odpověděla fanouškům na několik osobních dotazů.

„Je to teda někdy fičák, ale dá se to zvládnout. Hlavně, když máte šikovného pomocníka,“ pochválila svého manžela Ivana Hecka (40) v pondělí ve svých instastories. A otevřeně promluvila i o svém porodu. „Hospitalizovali mě v 11 dopoledne a porodila jsem druhý den v 6 večer. Porod byl klasický. Samozřejmě to není procházka růžovým sadem,“ svěřila se.

Od touhy po dalším dítěti ji to nicméně neodradilo. Fanouškům přiznala, že by jednou určitě chtěla dalšího potomka – a opět by si přála rodit v porodnici u Apolináře. Moderátorka také prozradila, že Killiana kojí. „A taky pěkně roste,“ rozplývala se. Při té příležitosti rovnou přiznala, že její poprsí je pouze dílem přírody a žádná vylepšení nikdy nepodstoupila.

Eva Hecko Perkausová se dojemně rozloučila s Hlavními zprávami na Primě

Video se připravuje ...



Přečtěte si
hejhej
8. 1. 2023 • 18:49

Proboha - je jediná, která rodila? Nechce předet bulváru video celého porodu - trpná !!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.