Odhodlaná Perkausová: Budu rodit, dokud nebude holčička | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Odhodlaná Perkausová: Budu rodit, dokud nebude holčička

Perkausová po mlžení odhalila pohlaví miminka! Holka, nebo kluk?
Perkausová po mlžení odhalila pohlaví miminka! Holka, nebo kluk? (instagram)

Krásná moderátorka Eva Perkausová (29) nedávno v pořadu ShowTime odhalila pohlaví svého miminka. Bude to znovu chlapeček! Dle jejích slov pro ni pohlaví není důležité, hlavní je, aby bylo miminko zdravé. Ale přeci jen jí ta holčička nedá spát…

Těhotná blondýnka otěhotněla pouhé tři měsíce po porodu syna Killiana. Dalšího potomka prý s manželem Ivanem Heckem (41) plánovali, takže byli štěstím bez sebe. „Je mi upřímně jedno, jestli to bude holčička, nebo chlapeček. Říkám si, hlavně, ať je miminko zdravé. Ale taková vnitřní intuice – napřed jsem měla pocit, že to může být přeci jen holčička, ale na dnešek jsem měla sen, že to bude chlapeček. Prostě jsem z toho zmatená!“ vysvětlila se smíchem Eva pro ShowTime.

Perkausová s manželem na Miss: Evu hlídala ochranka!

Video se připravuje ...

„Já jsem říkala Ivanovi, že budu rodit, dokud nebude holčička. A on už se modlí, ať je to holčička. Tak uvidíme,“ pronesla se smíchem ještě před velkolepým odhalením. Rodit tím pádem bude minimálně ještě jednou. Na svět totiž přivede dalšího chlapečka. „Jdeme dál. Holčička bude příště. Ale tak nevadí, budeme mít dva chlapečky, dva prďáky doma,“ zaradovala se Perkausová.

Holky na víně: Eva Hecko Perkausová

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.