Návrat Laškové na Primu v ohrožení: Dej si pozor, varují kolegové! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Návrat Laškové na Primu v ohrožení: Dej si pozor, varují kolegové!

Moderátorky Gabriela Lašková a Eva Perkausová
Moderátorky Gabriela Lašková a Eva Perkausová (Blesk - P. Machan, M. Hykl)

Jako horký brambor si v letošním roce předávají šéfové zpravodajství na Primě moderátorku Gabrielu Laškovou (33). Tu z Hlavních zpráv vyšoupla po návratu z mateřské kolegyně Eva Perkausová (29), která se ovšem na mateřskou zanedlouho vrátí. Je tak otázkou, kdo ji nahradí. Podle bývalých kolegů Gábiny by v jejím návratu totiž mohl být velký háček…

Jakmile Perkausová potvrdila druhé těhotenství, rozjely se spekulace týkající se možného návratu odpadlé Gábiny Laškové. S tou si Prima nepřekvapivě již sjednala schůzku. „Gabrielu jsme na Primě moc rádi přivítali a pobavili se o možnostech spolupráce. Více zatím nebudeme komentovat, bylo by to předčasné,“ prozradil deníku Blesk šéfredaktor CNN Prima News Tomáš Vojáček.

Zprávařka Lašková s manželem slaví 10 let: Spor o třetí dítě!

Video se připravuje ...

Laškovou odchod z Primy velmi mrzel, od moderování si dala menší pauzu, a dokonce se vrátila i na přehlídková mola. Nabídky na moderování jí ale chodí a nejsou vůbec k zahození! „Gabriela dostala hned několik nabídek. Dokonce ji lanařili i do pořadu Sama doma, kde byla i na kamerových zkouškách, ale stále se nerozhodla,“ svěřil se před pár dny serveru eXtra.cz dobře informovaný zdroj.

Jak se ale říká, všude dobře, doma nejlépe. Proto je dost možné, že se Lašková opět ukáže před kamerami komerční televize. Otázkou ovšem je, na jak dlouho. Podle jejích bývalých kolegů by totiž mohlo v případě jejího návratu jít pouze o krátkodobou spolupráci. „Gabču jsme varovali, aby si dala pozor. Aby tu nebyla jen dva tři měsíce, než se Eva bude chtít vrátit a znovu usedne vedle Petra Suchoně,“ uvedl pro Blesk Gabrielin kolega.

Moderátorka Lašková v přímém přenosu: Zhroutila se kvůli Janě (†40) s Adámkem (†3)!

Video se připravuje ...

Historie by se však podle zdroje z vedení televize neměla opakovat. Gábina by tak po návratu Perkausové z mateřské měla mít své místo jisté. „Ona nemusí být tou, kdo na čas nahradí Evu. Mohla by tvořit rovnou novou dvojici s jiným mužem,“ představil zdroj Blesku možný scénář.



Přečtěte si
Genevive Winklerová
2. 10. 2023 • 21:27

Lašková působila přirozeně...oproti těm vyfešákovým blondýnám

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.