Po zemětřesení v televizi... velký návrat Laškové | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Po zemětřesení v televizi... velký návrat Laškové

Gabriela Lašková se vrátila k modelingu
Gabriela Lašková se vrátila k modelingu (Martin Hykl, ara)

Je to už pár měsíců, co se hlavní zpravodajskou relací prohnala tsunami, která nakonec stála třiatřicetiletou moderátorku Gabrielu Laškovou (33) židli. Co dělá po svém zmizení z obrazovky?

„Respektuju rozhodnutí ze strany Primy a CNN Prima News a děkuji za nabídku setrvat na jedné palubě. Rozhodla jsem se ji však odmítnout, a tedy zcela odejít. Na časy na Palmovce budu vždycky vzpomínat, byla to nejkrásnější léta. Zažila jsem věci, o kterých se mi nesnilo, poznala jsem práci, kterou jsem si zamilovala, a dělala vždy vše proto, abych ji dělala nejlíp, jak jsem mohla,“ vyjádtřila se Lašková krátce po celé záležitosti na svých sociálních sítích s tím, že uvažuje, že se vrátí k modelingu. A to také udělala. 

Zprávařka Lašková s manželem slaví 10 let: Spor o třetí dítě!

Video se připravuje ...

Na brněnském veletrhu se na mole objevila coby jedna z nejvýraznějších tváří a mladší kolegyně hravě strčila do kapsy. „Ač je to k nevíře, tak těch modelingových nabídek na přehlídky je stále víc a já se tomu nebráním,“ prozradila pro deník Super.cz. Není divu. Gabriela má i po dvou dětech naprosto výstavní tělo. 

„Občas mi chybí moderování a stálá práce, ale na druhou stranu není vůbec špatné vypnout zprávy a nenosit si je domů. Ale nenudím se a myslím, že ani nebudu, i když už budou od září chodit oba kluci do školky. Ted jsem si užila léto, myslím, že jsem měla poprvé opravdovou mateřskou. K tomu jsem se věnovala své zahradě a skleníku. Září snad už bude plné práce, uvidíme,“ chválí si výhody volnějšího režimu. 

Moderátorka Lašková v přímém přenosu: Zhroutila se kvůli Janě (†40) s Adámkem (†3)!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Jana Nováková
19. 9. 2023 • 16:50

Lašková byla příjemná,hezká mladá paní vždy s milým úsměvem na tváři.Perkausová působila namyšleným,studeným dojmem.Vzhledově nemohla Laškový konkurovat! VRAŤTE NA OBRAZOVKU LAŠKOVOU A TO NAPOŘÁD.

miroslava13
27. 8. 2023 • 11:08

vypadá jak z Dachau...

amba
27. 8. 2023 • 09:18

krerý vošuk jí tu práci vyšu...... nepříjemná otlemená

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.