Zvrat v životě Laškové: Po odchodu z televize další dítě? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Zvrat v životě Laškové: Po odchodu z televize další dítě?

Gabriela Lašková třetí dítě nezavrhuje
Gabriela Lašková třetí dítě nezavrhuje (Blesk:David Kundrat/CZECH NEWS CENTER David Kundrát)

Nedávné zemětřesení v hlavní zpravodajské relaci otevřelo bývalé hvězdě Primy nové obzory. Gabriela Lašková (33) se vrátila zpět k modelingu, moderuje také soukromé akce a nedávno padla slova i o dalším miminku. 

Gabriela má s manželem dvě děti - mladšího Vincenta a staršího Bena, kteří mají podle slov bývalé Miss krásný vztah. Stále častěji ale přichází otázka okolí, zda by k nim nemělo přibýt v budoucnu ještě děvčátko, zvlášť, když už polevil ten největší pracovní nápor.

Zprávařka Lašková s manželem slaví 10 let: Spor o třetí dítě!

Video se připravuje ...

„Slýchávám to často, ale kluci jsou splněný. Já jsem vždycky chtěla dva kluky, kdyby někdy přišla třetí holčička, tak se bránit nebudeme, ale upřímně máme dva kluky a myslím, že jsme s tím takhle spokojení, protože občas vydají asi za deset kluků,“ řekla pro eXtra.cz Lašková. 

Přiznala také, že po porodech změnila postoj k vnímání vlastního těla. „Třebaže těhotenství se teprve na mém těle podepsalo, najednou jsem se na něj dívala úplně jinak. Přestala jsem řešit jizvy, hromadu pih nebo měkkou kůži. Dolíčky na stehnech mě sice ještě štvou, ale i ty se snad naučím jednou neřešit,“ připsala si nedávno na Instagram k fotografiím, ke se předvedla jen ve spodním prádle. 

Moderátorka Lašková v přímém přenosu: Zhroutila se kvůli Janě (†40) s Adámkem (†3)!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.